close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

O_02_UTSIKT FRA BALKON_rev_3

Bo der himmel møter fjord

Arkitektoniske kvaliteter

Det danske arkitektkontoret Tegnestuen Vandkunsten ønsker å etterlate sitt særpreg i Bjørvika ved å bygge boliger som tar hensyn til områdets naturgitte omgivelser. 

Ved å bryte opp den store tomten med 9 enkeltstående bygg, får man smale og hyggelige nabolagsgater mellom byggene som bidrar til en intim atmosfære midt i storbyen. Vannkunsten er et av Bjørvikas mest særegne boligprosjekter, og skiller seg ut fra den øvrige bebyggelsen i området. En bolig her gir deg det beste innen arkitektur og natur, i skjønn forening ved fjordkanten. Arkitektene har foretatt materialvalg med omtanke for Vannkunstens naturlige omgivelser og beliggenheten ved sjøen. Nordiske kvalitetsmaterialer som skifer og eik er tatt i bruk på fasaden, og skaper en eksklusiv atmosfære. I tillegg danner karakteristiske saltak grunnlaget for svært spennende toppetasjer. 

Leilighetene

En bolig i Vannkunsten gir deg det beste innen arkitektur; I de ni byggene som til sammen utgjør Vannkunsten, er så og si ingen av leilighetene like.  Noen går over to plan, med en takhøyde på hele 7 meter i deler av leiligheten. Andre har privat utgang til vannkanten fra balkongen, med egen kajakkplass på trappen. De fleste boligene får utsikt til fjorden og alle får privat balkong eller terrasse. Du kan velge blant et bredt utvalg leilighetstyper fra 2- til 5-roms.

Leilighetene vil få gode lysforhold, funksjonelle romløsninger og vil holde en høy standard i forhold til interiør og materialer. Hver lille detalj i arkitekturen bidrar til å optimalisere sol- og siktforhold. 

Vannkunsten

Beliggenhet - rett ved vannkanten

Vannkunsten ligger i et nabolag som vil preges av koselige og rolige gågater, stilren arkitektur, et spennende byliv og det ypperste landet har av kunst og kultur. Sjøen er omrisset for nabolaget som vokser frem mellom de ni byggene i Vannkunsten. Fjorden vil ledes inn mellom byggene, slik at vannspeil, broer og kanaler preger området.

På gateplan vil husenes første etasjer fylles opp med et variert og godt utvalg av restauranter, kafeer, gallerier og butikker som vil skape liv og stemning i smågatene. Tilbudet preges av nordisk estetikk og livsstil, gode smaker og høy kvalitet. Nesten alle serveringssteder vil vende ut mot Havnepromenaden og fjorden.  Som beboer i Vannkunsten har du alt du trenger rett utenfor døren.

Bispevika illustrasjoner LDA (40)
Hva med et morgenbad på Sørenga sjøbad? Eller en kopp kaffe på uteserveringen, mens du stirrer utover Oslofjorden? Enten du skal kople av eller på, er en leilighet i Vannkunsten det perfekte utgangspunktet. Nærheten til Oslo S gjør veien kort til alt du kan ønske deg.
- Jørgen Blix, Boligdirektør OSU

Finn din drømmebolig i Vannkunsten

Velkommen til visningssenteret

I visningssenteret kan du se modeller av byggene og Bjørvika, møte meglere og få informasjon om fremdrift og kjøp.
Adresse: Dronning Eufemias gate 55 i Eufemias Hage.
Nærmeste parkeringshus er Oslo S P-hus.

Boligsalg skjer ved Røisland & Co.
Eier og utvikler er Oslo S Utvikling AS (OSU).

Mandag
12.00 – 16.00
Tirsdag
12.00 – 16.00
Onsdag
12.00 – 16.00
Torsdag
12.00 – 18.00
Søndag
14.00 – 16.00
Veibeskrivelse

Meld interesse for boliger

Ja takk! Jeg er interessert og ønsker informasjon om boliger i Bjørvika

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!