Vannkunsten Syd

Bo ytterst på bryggekanten ved fjorden. Snart kommer 90 nye leiligheter for salg.

Meld interesse

Unike boliger, unik beliggenhet

Vannkunsten er et av Bjørvikas mest særegne boligprosjekter. De første leilighetene i Vannkunsten er solgt, men snart får du sjansen til å sikre deg en leilighet i Vannkunsten Syd. De siste fem husene rommer 90 leiligheter og ligger omkranset av Oslofjorden, Bispekilen og handlegaten Rostockgata som binder Sørenga sammen med resten av Bjørvika. Her får man gjennomførte boliger utført i den samme høye kvaliteten som Vannkunsten har blitt kjent for.

Så og si ingen av leilighetene er like. Noen går over to plan, med en formidabel takhøyde i deler av leiligheten. Andre har privat utgang til vannkanten fra balkongen, med egen brygge. Felles for alle boligene er funksjonelle planløsninger, gode lysforhold med mye naturlig lys, høy standard på interiør og materialer, og alle leiligheter får privat balkong eller terrasse. Beboerne vil også få tilgang til ulike fasiliteter som bildelingstjeneste samt andre praktiske servicetilbud.

Registrer deg som interessent, så holder vi deg orientert om tidspunkt for salgsstart!

Meld interesse for boliger

Ja takk! Jeg ønsker informasjon om boliger i Bjørvika

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå registrert som interessent og vil bli kontaktet av en av våre meglere med mer informasjon om boliger i Bjørvika.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.

Beliggenhet

Beliggenheten til Vannkunsten gir deg som flytter inn nærheten til det beste byen og naturen har å by på, med Oslofjorden og ulike grøntområder rett utenfor døren. Korte spaserturer tar deg til Middelalderparken, Havnepromenaden, Ekebergparken og Sørenga sjøbad.

Hva med et morgenbad på brygga? Eller en kopp kaffe mens du skuer utover Oslofjorden? Enten du skal koble av eller på, er en leilighet i Vannkunsten det perfekte utgangspunktet.

Arkitektur

Det danske arkitektkontoret Tegnestuen Vandkunsten har tatt hensyn til områdets naturgitte omgivelser ved sjøen. Ved å bryte opp tomten med flere enkeltstående bygg i ulike størrelser, får man en naturlig nedtrapping i høyder og volumer mot sjøen, i tillegg til hyggelige nabolagsgater mellom byggene. Nabolaget vil preges av gågater, stilren arkitektur og et spennende byliv på gateplan med varierte restauranter, kafeer og butikker, kunst og kultur. Fjorden er ledet inn mellom husene, slik at vannspeil, broer og kanaler vil gi en maritim opplevelse.

Arkitektene har videre valgt eksklusive materialer på fasadene og i interiøret, og karakteristiske saltak danner grunnlaget for spennende toppetasjer. Hver lille arkitektoniske detalj, som i hvilken vinkel byggene er plassert i forhold til hverandre, bidrar til å optimalisere sol- og siktforhold fra de ulike leilighetene.

Visningssenter

Besøk i visningssenteret i Bjørvika må være forhåndsavtalt med megler av hensyn til smittevern.
Her kan du se modeller av byggene og Bjørvika, møte meglerne og få informasjon om utvikling og kjøp.

Adresse: Dronning Eufemias gate 55