Vannkunsten

Bo ytterst på bryggekanten i Bjørvika, i eksklusive boliger utenom det vanlige.

Boligvelger

Unike boliger på bryggekanten

Vannkunsten er et av Bjørvikas mest særegne boligprosjekter. I de ni byggene er så og si ingen av leilighetene like. Noen går over to plan, med en takhøyde på hele 7 meter i deler av leiligheten. Andre har privat utgang til vannkanten fra balkongen, med egen kajakkplass på bryggen. Felles for alle boligene er funksjonelle planløsninger, gode lysforhold med mye naturlig lys, høy standard i forhold til interiør og materialer, og alle leiligheter får privat balkong eller terrasse. Beboerne vil også få tilgang til fasiliteter som et hyggelig fellesrom, bildelingstjeneste og andre praktiske servicetilbud.

Beliggenhet

Beliggenheten til Vannkunsten gir deg som flytter inn nærheten til det beste byen og naturen har å by på, med Oslofjorden og ulike grøntområder rett utenfor døren.

Korte spaserturer tar deg til Middelalderparken, Havnepromenaden, Ekebergparken og Sørenga sjøbad. Nabolaget vil preges av gågater, stilren arkitektur og et spennende byliv på gateplan med varierte restauranter, kafeer og butikker, kunst og kultur. Fjorden er ledet inn mellom de ni husene, slik at vannspeil, broer og kanaler vil bidra til en maritim opplevelse.

Hva med et morgenbad på Sørenga sjøbad? Eller en kopp kaffe på uteserveringen, mens du skuer utover Oslofjorden? Enten du skal kople av eller på, er en leilighet i Vannkunsten det perfekte utgangspunktet.

Se film om arkitekturen

Arkitektur

Det danske arkitektkontoret Tegnestuen Vandkunsten ønsker å bygge boliger som tar hensyn til områdets naturgitte omgivelser ved sjøen.

Ved å bryte opp den store tomten med ni enkeltstående bygg i ulike størrelser, får man en naturlig nedtrapping i høyder og volumer mot sjøen, i tillegg til hyggelige nabolagsgater mellom byggene. Arkitektene har videre valgt eksklusive materialer som norsk skifer og eik på fasadene, og karakteristiske saltak danner grunnlaget for spennende toppetasjer. Hver lille arkitektoniske detalj, som i hvilken vinkel de ni byggene er plassert i forhold til hverandre, bidrar til å optimalisere sol- og siktforhold fra de ulike leilighetene.

Vannkunsten

Boligvelger

Prøv vår 3D-boligvelger for å finne leiligheten som passer for deg

Åpne boligvelger i fullskjermmodus

Finn bolig i Vannkunsten

Pris
1 660 000
8 660 000
Antall rom
Størrelse (BRA)
30
100
Prosjekt Etasje Leil.nr. Rom BRA Pris
Vannkunsten 8. etasje 3-H0801 3-roms 117 m² 18 000 000,-
Vannkunsten 8. etasje 1-H0801 3-roms 116 m² 17 500 000,-
Vis alle (totalt 2)

Last ned dokumenter

Prospekt
Leilighetshefte byggetrinn 1
Leilighetshefte byggetrinn 2
Kjøpekontrakt
Salgsoppgave
Leveransebeskrivelse
Prisliste
Budskjema

Se film om fasade-skiferen

Meld interesse for boliger

Ja takk! Jeg ønsker informasjon om boliger i Bjørvika

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring.

Takk for din interesse!

Du er nå registrert som interessent og vil bli kontaktet av en av våre meglere med mer informasjon om boliger i Bjørvika.

Visningssenter

Se modeller av byggene og Bjørvika, møt meglerne og få informasjon om utvikling og kjøp.

Besøk i visningssenteret må være forhåndsavtalt med megler av hensyn til smittevern.

Bjørvika Servicesenter: Stengt inntil videre.
Kontakt servicepersonalet:
Telefon: 481 10 444 (08:00 – 15:30)
E-post: bjorvikaservicesenter@usbl.no

Adresse: Dronning Eufemias gate 55