Utsolgte boligprosjekter

Eufemias Hage og 400 boliger i Barcode, inkludert 12 byhus, er allerede solgt og innflyttet.

Eufemias Hage - en dronning verdig

Eufemias Hage består av 145 leiligheter av høy kvalitet, med ulike leilighetstyper fra 40 til 124 kvm. Arkitektfirmaet Arcasa har formet hver leilighet med effektiv planløsning, førsteklasses materialer og god takhøyde.

Alle har balkong og utsikt mot byhagen, Dronning Eufemias gate eller fjorden. Bygget har også en fantastisk takterrasse med en slående utsikt og næringslokaler på gateplan. Arkitekturen er formet som en hestesko rundt en grønn og skjermet byhage, beliggende midt i hjertet av Bjørvika. Boligprosjektet stod ferdig sommeren 2018, og på det tidspunktet var alle boligene utsolgt.

Norges første BREEAM sertifiserte boligbygg

Eufemias Hage ble Norges første boligbygg som fikk sertifiseringen BREEAM-NOR. Den internasjonale miljøstandarden premierer miljøprestasjoner som ligger over dagens standard og lovverk. BREEAM sikrer omtanke for miljøet, og for beboerne, fra lenge før første spadetak. Høye krav til blant annet inneklima, lysforhold, lydforhold, energiøkonomisering og sunne materialer er godt for både kroppen, sinnet og lommeboken.

Utsolgte boligprosjekter

Om Eufemias Hage

Kong Håkon den 5. Magnusson valgte kloke og kunnskapsrike Eufemia til sin dronning. 700 år senere valgte Oslo å gi hennes navn til sin nye paradegate. Boligbygget er oppkalt etter dronningen, som gjorde mye godt for byen og landet. På 1300-tallet bidro kongeparet til at handel og kultur blomstret i Bjørvika som var datidens sentrum i Oslo. Navnet Eufemias Hage speiler også byggets frodige byhage og takterrasse.

Arkitekturen

Mot Dronning Eufemias gate møter bygget oss med et mørkt, stramt og verdig uttrykk. Mot byhagen og fjorden er det åpent, lyst og livlig. Spennende butikker og serveringssteder åpner seg mot gatene, og over ligger leiligheter med varierte balkonger og vinduer som gir mye lys.

Byhage og takterrasse

Eufemias Hage er bygd som en hestesko rundt en skjermet og frodig byhage. Byhagen har varierte vekster, et landskap i ulike høyder, utsmykning og gode sitteplasser. Løvtrær demper solen, og gjør hagen til et intimt uterom. Beboerne har også en fantastisk, felles takterrasse med panoramautsikt og sol fra morgen til kveld. Terrassen har private soner som man kan trekke seg tilbake til. Her er det lekesone for de minste, soldekk, små utestuer for familier eller vennegjenger, og utekjøkken med urtekasser.

Interiør

Boligene har førsteklasses interiør og kvaliteter. De dyktige interiørarkitektene i Metropolis har skapt to stilretninger inspirert av naturen, som beboerne kunne velge mellom for å forme sitt nye hjem slik at det ble personlig, unikt og perfekt for den enkelte. «Vår» er en varm retning, med delikate, lyse og duse farger. «Høst» er mørkere og kontrastfylt i en lun og elegant stil.

Boliger i Barcode

Mange tror at Barcode kun består av kontorlokaler, men det er også 397 boliger integrert i den storslåtte arkitekturen.

12 byhus

De 12 byhusene går over 3 etasjer, og alle har privat uteplass på taket i 3. etasje, stor sportsbod med inngang fra gateplan, og interiør i lys, nordisk stil.

385 leiligheter i høyden

I Barcode finner du også flere rene boligbygg, og noen flerbruksbygg med kontorer i de nederste etasjene, og boliger på toppen. Leilighetene ble ferdigstilt i tidsperioden 2010-2015.