Utsolgte boligprosjekter

Eufemias Hage og 400 boliger i Barcode, inkludert 12 byhus, er allerede innflyttet.


Kong Håkon den 5. Magnusson valgte kloke og kunnskapsrike Eufemia til sin dronning. 700 år senere valgte Oslo å gi hennes navn til sin nye paradegate. Boligbygget Eufemias Hage ble oppkalt etter dronningen, som gjorde mye godt for byen og landet. På 1300-tallet bidro kongeparet til at handel og kultur blomstret i Bjørvika som var datidens sentrum i Oslo.

Eufemias Hage
består av 145 leiligheter fra 40 til 124 kvm. Arkitekturen er formet som en hestesko rundt en grønn og skjermet byhage, beliggende midt i hjertet av Bjørvika. Arkitektfirmaet Arcasa formet hver leilighet med effektive planløsninger, private balkonger, vinduer som ga mye lys, førsteklasses materialer og interiør, og god takhøyde. Beboerne kunne velge mellom to ulike interiørretninger; en lys og dus, og en mørk og lun stil.

Bygget har også en fantastisk takterrasse med en slående utsikt. Her er det lekesone for de minste, soldekk, små utestuer for familier eller vennegjenger, og utekjøkken med urtekasser. På gateplan er det næringslokaler.

Boligprosjektet stod ferdig sommeren 2018, og på det tidspunktet var alle boligene utsolgt. Eufemias Hage ble Norges første boligbygg som fikk sertifiseringen BREEAM-NOR. Den internasjonale miljøstandarden premierer miljøprestasjoner som ligger over dagens standard og lovverk.

Utsolgte boligprosjekter

Boliger i Barcode.

Mange tror at Barcode kun består av kontorlokaler, men det er også 397 boliger integrert i den storslåtte arkitekturen.

12 byhus

De 12 byhusene går over 3 etasjer, og alle har privat uteplass på taket i 3. etasje, stor sportsbod med inngang fra gateplan, og interiør i lys, nordisk stil.

385 leiligheter i høyden

I Barcode finner du også flere rene boligbygg, og noen flerbruksbygg med kontorer i de nederste etasjene, og boliger på toppen. Leilighetene ble ferdigstilt i tidsperioden 2010-2015.