close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

DSC_7353

– Trygg investering å kjøpe ny bolig i Bjørvika

– Mye av potensialet i Bjørvika er ennå ikke hentet ut. De nye boligene vi selger i dag vil fremstå som veldig gode kjøp i fremtiden, sier megler Lars Bratseth hos Røisland & Co.

 

Stadig flere boligkjøpere blir oppmerksomme på at en helt ny sentrumsdel er i ferd med å vokse frem ved fjorden i Bjørvika. Lars Bratseth, som selger Bjørvika-leiligheter for Oslo S Utvikling, ser at området blir stadig mer populært.

– Etter hvert som flere boliger blir ferdige og bydelen tar form, ser vi at interessen øker. Mange med kunnskap om eiendom kjøper i Bjørvika fordi de ser at det er et område for fremtiden, sier Bratseth.

 – Fineste området ved Oslofjorden

I løpet av 2020 vil hundrevis av nye leiligheter fra Oslo S Utvikling stå innflyttingsklare mellom Barcode og fjorden. I tillegg vil store deler av Bjørvika fremstå som ferdig med nytt Munchmuseum, Deichman Bjørvika, en rekke nye butikker og serveringssteder og ferdige gater og uteområder.

– Når de store kulturbyggene står ferdige, får området et helt annet liv enn i dag. Enda flere vil få øynene opp for at Bjørvika kommer til å bli det fineste området ved Oslofjorden, sier Bratseth.

– Unik beliggenhet

Selv om både prisene og interessen for nye boliger i Bjørvika har økt de siste årene, er Bratseth sikker på at det er en god og trygg investering å kjøpe ny leilighet i den nye bydelen.

– Tatt i betraktning den unike beliggenheten, fremstår det å kjøpe ny leilighet i Bjørvika relativt sett billig sammenlignet med andre nyboligområder i byen. Bjørvika er sentrumsnært, like ved fjorden, har gangavstand til kollektivt knutepunkt og får fantastiske kulturtilbud, oppsummerer Bratseth.

(Artikkelen fortsetter under kartet)

Bjørvika kart
Oslo Sentralstasjon
close button

Oslo Sentralstasjon

Norges største kollektivknutepunkt ligger i gåavstand til Bjørvika. Her finner du alle former for kollektivtransport som trikk, buss, t-bane og tog. I løpet av de neste årene vil sentralstasjonen oppgraderes i stor stil, noe som vil øke effektiviteten og attraktiviteten for hele området.

Deichman bibliotek
close button

Deichman bibliotek

Landets nye hovedbibliotek vil romme mer enn et tradisjonelt bibliotek, og skal blant annet by på utstillinger og kulturelle aktiviteter. Huset vil ha over 1000 sitteplasser i store åpne arealer fordelt over 5 etasjer, klasserom, digitale verktøy, kino og over en halv million bøker. Deichman åpner i 2020, og vil ha åpent hver dag kl. 09-23.

Den norske opera og ballett
close button

Den norske opera og ballett

Det ikoniske Operahuset tegnet av Snøhetta arkitekter er allerede godt etablert i Bjørvika, og feiret 10-års jubileum i 2018. De varierende ballett- og operaforestillingene er svært populære og ofte utsolgt lang tid i forkant. Taket er også et yndet sted for å nyte solen og utsikten. Her kan du også oppleve utendørskonserter en gang i blant. Bygget har to restauranter og en solrik uteservering.

Munchmuseet
close button

Munchmuseet

Det nye Munchmuseet vil vise kjente, faste utstillinger som representerer Munchs liv, men også varierende utstillinger som viser nye sider ved Munch. Museet skal også låne inn spennende utstillinger fra utlandet, så det vil ofte være flere parallelle utstillinger. Med 13 etasjer, hvorav syv dedikert til utstillinger, byr museet på et rikt utvalg kunst kl. 10-22 hver dag. Museet åpner i 2020.

Clarion Hotel Oslo
close button

Clarion Hotel Oslo

Det nye hotellet åpner i juli 2019, og vil ha fokus på kunst, mat og opplevelser. Hotellet har 255 rom, suiter, konferansefasiliteter og treningsrom. På gateplan vil du kunne nyte av restaurant- og barkonseptet Kitchen & Table, der stjernekokken Marcus Samuelsson har laget rettene, samt to andre serveringssteder som får fine uteserveringer. En permanent kunstsamling skal kompletteres med utstillinger og arrangementer. Også i innredningen skal kunsten ta plass.

Boliger i salg nå
close button

Boliger i salg nå

Du kan fremdeles sikre deg en ny kvalitetsbolig i Bjørvika! De ulike boligprosjektene Vannkunsten, Eufemias Plass Vest og Syd og Dronninglunden, har alle unike kvaliteter og er tegnet av forskjellige arkitektkontorer. Boligene gir deg nærhet til det beste byen og naturen har å by på med Oslofjorden og ulike grøntområder rett utenfor døren.

Les mer om de ulike prosjektene her:

Vannkunsten
Dronninglunden
Eufemias Plass Vest
Eufemias Plass Syd
Boliger kommer for salg
close button

Boliger kommer for salg

I 2019 kommer et nytt kvartalsbygg for salg. Her får du nærhet til sjøen, byen og historiske parker, kanaler og ruiner - i et kvartal helt utenom det vanlige. Bygget vil bestå av ca. 265 leiligheter, og får en innvendig park på størrelse med en fotballbane.

Les mer
Barne- og ungdomsskole
close button

Barne- og ungdomsskole

Den nye barne- og ungdomsskolen vil etter planen stå ferdig i 2022. Skolen vil ha plass til 840 elever, og får to klasserekker på barnetrinnet og fire klasserekker på ungdomstrinnet. Skolen vil ligge langs det grønne rekreasjonsområdet Kongsbakken. Det er Utdanningsetaten, Undervisningsbygg, HAV Eiendom og Bjørvika Infrastruktur som planlegger prosjektet. En flerbrukshall er også foreslått regulert inn på området.

Middelalderparken
close button

Middelalderparken

Oslo ble grunnlagt i år 1048 av Harald Hårdråde, der Akerselva og Alnaelva renner ut i fjorden i Bjørvika. Her levde handelsfolk, håndverkere og sjøfolk tett, og skip fra fjerne strøk la stadig til i havnen. Middelalderparken ble etablert for å gi befolkningen bedre tilgang til ruinene som er bevart fra Middelalderen. Ruinene man kan se er fra Clemenskirken, Mariakirken og Kongsgården. I vest ligger vannspeilet. Dette markerer Alnaelvas opprinnelige utløp.

Barcode
close button

Barcode

De 12 høyhusene som til sammen danner Barcode, har blitt et ikonisk skyline-motiv for nye, moderne Oslo. Byggene byr på mer enn spektakulær arkitektur; på gateplan finner du over 30 restauranter, butikker, gallerier og tjenestetilbud. Flere av byggene er rene kontorbygg for noen av landets fremste bedrifter, men du finner også 397 boliger i Barcode. Byggene har individuell form, høyde og karakter for å skape en spennende variasjon i arkitekturen.

Allmenninger og offentlige rom
close button

Allmenninger og offentlige rom

Et av de mest sentrale byplanmessige grepene for Bjørvika er de syv allmenningene som strekker seg som åpne forbindelser fra dagens byområder ned til fjorden og havnepromenaden. Allmenningene opparbeides med høy kvalitet og vil få variert innhold og funksjon. Noen tilrettelegges for høy aktivitet, servering og handel. Andre er ment for rekreasjon, sport og naturopplevelser. Alle uterommene ferdigstilles i takt med bebyggelsen rundt.

Havnepromenaden
close button

Havnepromenaden

Oslos Havnepromenade blir 9 kilometer lang fra Frognerkilen i vest til Alnas utløp i øst når den står ferdig. Den sammenhengende promenaden vil gå langs hele sjøfronten i Oslo, og får varierte tilbud gjennom året. Den utformes slik at den blir allment tilgjengelig hele døgnet og tilpasset alle brukergrupper.

Solid verdistigning

Bratseth kan også vise til historiske eksempler på solid prisvekst i Bjørvika. Flere av de som valgte å kjøpe seg leilighet i Bjørvika på et tidlig tidspunkt, har allerede kunnet ta med seg en solid verdistigning. I 2010 ble for eksempel en ny toroms leilighet i KLP-bygget i Barcode kjøpt for  3 250 000 kroner. Samme leilighet ble solgt videre for 5 400 000  kroner i januar 2019. Det tilsvarer en verdistigning på 66%.

Bratseth lister opp mange fordeler ved å kjøpe nybygg-leilighet:

Økonomisk og praktisk trygghet:

 • Du får 5 års reklamasjonsrett og garantier fra utbygger.
 • Du betaler kun 10 % ved kontraktinngåelse, og resten av kjøpesummen ved overtakelse.
 • Det er lav dokumentavgift.
 • Du har god tid til salg av eksisterende bolig.
 • Det er vanlig med en kontrollbefaring etter ett år hvor eventuelle nyoppdagede forhold kan rettes opp.

Boligens standard:

 • Alt er nytt og fresht, med tidsriktig standard.
 • Arealeffektive boliger med svært gode planløsninger.
 • Heis, romslige bod(er) og mulighet for garasjeplass.
 • Du kan velge blant ulike interiørretninger og gjøre tilvalg hvis du er tidlig ute. 
 • Få tilpasset boligen etter dine behov.
 • Energieffektive boliger.
 • God lydisolasjon og moderne ventilasjon.
 • Mindre vedlikehold og enklere renhold.

Nysgjerrig på å finne ut mer om boligmuligheter i Bjørvika?

Kontakt gjerne Lars eller en av hans kollegaer i Røisland & Co.

Røisland & Co holder til i Barcode og er eksperter på nyboligprosjekter i Oslo og Akershus. Lars Bratseth og hans kollegaer har lang erfaring fra Bjørvika og har solgt alle boligene Oslo S Utvikling har lagt ut for salg i Bjørvika.

 

 

Sjekk ut de ulike boligprosjektene som er ute for salg i Bjørvika her: