close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Sommer 2018

Sørenga – paradis for bading, kajakk og matopplevelser

Midt i hjertet av Oslo, byr fjorden seg frem som et speilblankt paradis for bade- og kajakkentusiaster. Like ved finner du varierte og smakfulle spisesteder.

Med et nytt, stort sjøbad og tre kilometer Havnepromenade, åpner Bjørvika seg på vidt gap opp mot fjorden, til glede for alle urbane sjøentusiaster, enten man foretrekker sjøluft til frokost eller morild til kvelds.

Badeparadis midt i sentrum

Sørenga er det perfekte stedet for å bade, padle kajakk eller nyte solnedgangen over fjorden med en iskrem. Her finner du Sørenga sjøbad ytterst på utstikkeren, hvor du kan bade i Oslofjorden rett fra bryggekanten. Badenymfer fra hele byen strømmer til byens flotteste sjøbad om sommeren.

Sørenga Sjøbad sommer 2018

Blant Europas fineste

Sjøbadet er et friskt tilskudd til øvrige badeplasser i Oslo, og det mest sentralt beliggende. Anlegget har allerede rukket å bli kåret til et av Europas fineste sjøbad. Sørenga sjøbad består av en 190 meter lang og 28 meter bred brygge, stupebrett, et 200 kvm stort sjøbad, gresslette med rekreasjonsområde, sitteplasser og trapper ned mot sjøen. Du finner også et eget barnebasseng og en barnevennlig sandstrand. Sjøbadet er universelt utformet med en egen baderampe for bevegelseshemmede. Etter en dukkert, kan du slå deg ned på et av de mange spisestedene langs Havnepromenaden. 

Kajakk - breddebilde fra DNT Sørenga

Et kajakkeldorado

Sørenga er også det perfekte utgangspunkt for sporty eventyrere. Fra Friluftshuset tilbyr Den Norske Turistforeningen muligheter for alle til å komme seg ut på fjorden med kajakk: Bli med profesjonelle instruktører på kurs eller tur, lei en kajakk eller kast deg utpå i din egen – valget er ditt! Fra tidlige morgenstunder i vårsolen til vakre høstettermiddager, kan du lære alt om god padleskikk og bruk av kompetente og hyggelige instruktører fra Den Norske Turistforening Oslo og Omegn. De ulike kursnivåene er tilpasset både de som aldri har satt en åre i vannet og de som begynner å bli klar for både eskimorulle og turer på egen hånd.

Få et nytt perspektiv på byen

Kajakken er ikke bare en fantastisk turfarkost eller treningsmulighet. Med utgangspunkt fra Sørenga, byr kajakken på en uovertruffen mulighet til å se Oslofjorden, øyene og Oslos nye sentrum fra et nytt perspektiv. Vel utpå har du vinkelen som gir deg anledning til å knipse de aller beste bildene av både Den norske Opera og Barcode. Deretter padler du kanskje videre over til Hovedøya og går i land for en spasertur blant klosterruinene. Og for den eventyrlystne er de videre turmulighetene blant Oslofjordens mange øyperler nærmest ubegrensede. Ønsker du inspirasjon, kan du benytte muligheten til en guidet tirsdagstur med kajakk i Oslofjorden.

Bun's Burger Bar

Stort utvalg spisesteder

Bjørvika er i ferd med å bli et eldorado også for matelskere, med et 20-talls serveringssteder som serverer alt fra kjappe, velsmakende småretter til gourmetopplevelser. På bryggekanten langs Havnepromenaden på Sørenga kan du blant annet nyte byens beste burgere hos Buns Burger, velge mellom italienske retter hos Cargo, moderne meksikansk hos Coyo, asiatiske fristelser fra Hakkaiza og Lemeo eller sjø- og middelhavsmat fra Mirabel eller Sørenga Sjømat.