Solgte 65% ved salgsstart i Clemenskvartalet

En uke etter salgsstart hadde Oslo S Uvikling (OSU) solgt leiligheter for 310 millioner kroner i Clemenskvartalet i Bjørvika. – Det har vært en fantastisk respons, sier OSU-sjefen.

Første salgstrinn med 68 leiligheter ble lansert i slutten av august, og etter én uke var 44 av disse allerede revet bort.

– Dette er vårt største boligprosjekt noensinne, som skiller seg ut med en unik bruk av farger og en kvartalsstruktur med et stort grønt gårdsrom midt i. Vi var veldig spent på responsen, og nå har markedet bekreftet at det er et attraktivt prosjekt, sier OSUs administrerende direktør Synnøve Lyssand Sandberg.

Clemenskvartalet eies av OSU og Hav Eiendom, og er tegnet av Mad arkitekter. De er inspirert av kvartalsbygg som man blant annet finner på Torshov og Majorstua, og den fargerike paletten har de funnet blant annet i den historiske bebyggelsen under Ekebergåsen. Prosjektet ligger mellom Middelalderparken og fjorden, og vil få 265 leiligheter fordelt på to- tre og fireroms leiligheter. Totalt blir hele bygget på 39 000 kvadratmeter, med næringslokaler i første etasje. Innflytting er planlagt i 2023. Nå har den store interessen fremskyndet det neste salgstrinnet.

– Vi har solgt leiligheter over hele spekteret, fra den rimeligste til den dyreste. Alt av toroms ble raskt revet bort. Egentlig skulle vi gått ut med neste salgstrinn mot slutten av året, men nå legger vi det ut like etter høstferien, sier OSU-sjefen.

Snittprisen på leilighetene i salgstrinn én ble syv millioner kroner. Den rimeligste leiligheten kostet 4,3 millioner kr og den dyrest 17,9 millioner kr. Neste salgtrinn vil bestå av 62 leiligheter. Totalt skal det selges leiligheter for 1,8 milliarder kroner i Clemenskvartalet.

Meld interesse via skjemaet under, så vil vi holde deg orientert om videre salgsstarter i Bjørvika:

Meld interesse for boliger

Ja takk! Jeg ønsker informasjon om boliger i Bjørvika

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå registrert som interessent og vil bli kontaktet av en av våre meglere med mer informasjon om boliger i Bjørvika.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.