close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Munchmuseet fra Akerselvaallmenningen

Oslos nye kultursentrum

Med landets fremste kulturinstitusjoner som Munchmuseet, Deichman og Den Norske Opera & Ballett, flyttes hovedstadens kulturelle sentrum til Bjørvika.

– Oslo blir en klokere by!

Fra 2020 kan du lese all verdens litteratur og se kunst i verdensklasse fra morgen til kveld i Bjørvika. Munchmuseet og Deichman Bjørvika lover spektakulære bygg og innhold.

Plutselig er det ikke så lenge til år 2020. Fra dagens byggeplass, vil store deler av fjordkanten i Bjørvika forvandles til et sentrum befolket med mennesker og nye boliger. Mens Den Norske Opera & Ballett allerede er godt etablert med sitt ikoniske Snøhetta-bygg ved fjordkanten, åpner i tillegg to av Norges største kulturinstitusjoner dørene for publikum i 2020.

 

Åpent fra 09-23

Som landets nye hovedbibliotek, vil Deichman Bjørvika romme mer enn et tradisjonelt bibliotek, forteller biblioteksdirektør Knut Skansen.

– Folk har gjerne et bilde av biblioteket som et stort boklager. Vi bruker mye mindre plass på lagring og lager et hus tilpasset møte mellom mennesker. Biblioteket blir en stor dagligstue i Oslo der hele byens befolkning er invitert til å lese, lytte, delta og bidra fra klokken 09 på morgenen og helt frem mot klokken 23 på kvelden, sier Skansen.

Deichman PlazaView_2013

Mye mer enn utlån

Den nye naboen til Den Norske Opera & Ballett reiser seg fem etasjer over bakken med over 1000 sitteplasser i store åpne arealer, formidlingsrom, klasserom, kino og selvfølgelig over en halv million bøker. Huset vil romme både utstillinger og en rekke kulturelle aktiviteter.

– Omtrent halvparten av de som besøker biblioteket i dag kommer for å låne. Resten kommer for å arbeide eller bruke ressursene i biblioteket. I Bjørvika blir det en rekke digitale verktøy og spesialrom for å arbeide med eller bruke tekst og andre medier – og selvsagt gode rom for å dele og formidle ulike typer innhold til hverandre.

Munchmuseet

Mer variert tilbud i nye Munchmuseet

Det nye Munchmuseet vil også drive utlån, men kunsten vil nok fortrinnsvis være tilgjengelig for større utenlandske museer og gallerier, forteller økonomi- og administrasjonsdirektør Henrik Svalheim.

– Vi får låne inn spennende utstillinger fra utlandet fordi vi låner ut Munch til dem. Det betyr at det nye museet i Bjørvika ofte vil ha to parallelle skiftende utstillinger i tillegg til de faste, sier Svalheim.

Med 13 etasjer å boltre seg på, hvorav syv dedikert til utstillinger, kan det nye museet by på et mye rikere utvalg utstilt kunst fra klokken 10 til 22 hver dag.

– Med alle disse fantastiske utstillingslokalene, kan vi gi et mye bedre og mer variert tilbud. Det gjelder både til turistene, som vil se de kjente og faste utstillinger der vi viser Munchs liv, og Oslos befolkning, som trenger varierende utstillinger som viser nye sider ved Munch, avslutter Svalheim.

Vil du bo omgitt av det rike kunst- og kulturtilbudet i Bjørvika? 

Sjekk ut de ulike boligprosjektene her: