Nabolagsrabatter i Bjørvika

FOTO: Døgnvill Burger


Flere aktører i Bjørvika tilbyr naborabatter og hyggelige arrangementer for de som bor og ferdes i området. Her er en oversikt over noen av stedene du kan besøke for velsmakende matopplevelser, velvære, trening og en hyggelig handel.


FOR DE SULTNE OG TØRSTE

Pokalen

Pokalen Barcode er et møtested for sportsentusiaster og ølhunder. De viser fotball og sport hver dag og inviterer til ulike arrangementer ukentlig. På mandager avholdes det quiz som skal passe alle og enhver. Når fredagen kommer er det duket for afterwork med garanti for deilig drikke og god stemning. Fra kl. 16 blir det også ekstra gode priser i baren. Naboer i Bjørvika kan leie lokalene deres til arrangementer fra 0 kr.


Døgnvill Burger

På Døgnvill har de en egen, «hemmelig» naboklubb. Du kan bli medlem ved å sende en forespørsel til post@dognvillbjorvika.no med navn, adresse og mobilnummer. Da får du et eget nabokort som gir deg 10 % rabatt på alle ordinære kjøp. Digg burger til digge priser. Døgnvill har også quiz hver tirsdag, og afterwork fredager mellom kl. 16 og 19 hvor de har egne menyer for mat og drikke.


Vesper Bar

Vesper Bar er en hyggelig og uformell møteplass i Barcode. Her kan de by på ærlig og smaksrik mat, godt utvalg av drikkevarer, samt musikk og underholdning av høy kvalitet. På Vesper kan du nyte de fleste matretter og et utvalg av husets drikkevarer med 5 % fast rabatt. I tillegg har de lunsjtilbud aller hverdager: Burger & Brus for 240 kr Du kan også prøve deg på ukens anbefaling – en middagsrett for alle naboer til en hyggelig pris. Hos Vesper er det også duket for Barcode Quiz hver mandag fra kl. 17 til 19. Det er verdt å merke seg at det er gratis leie av hele eller deler av lokalet etter avtalte kriterier.


LEON

LEON serverer mat som smaker godt og gjør deg godt. De ville gjøre det enkelt for folk å spise bra mat på farten. Hos LEON på Munch Brygge arrangeres det Bingo den siste torsdagen i måneden. Det er gratis å delta, og mulig å vinne premier fra kjøkkenet, gavekort, kokebøker og annen merch. Du finner arrangementene på Facebook her.


Munchies

Munchies har blitt manges burgerfavoritt med både klassiske og nye vrier. Der kan du sikre deg en god lunsj deal med Cheeseburger, Fries og Coca Cola til bare 145 kr mellom kl. 11 og 15 mandag til torsdag. I tillegg holder de på å utvikle en app som sannsynligvis lanseres til høsten, der kan du sikre deg gode tilbud. For de som vil nyte maten hjemme kan du bestille henting gjennom Foodora-appen, og spare deg for ventetiden i restauranten.


Clarion Hotel Oslo: Fishery og Shutter bar

Det er mye som skjer på Clarion Hotel Oslo. Du kan bli god og mett med lunsjbuffeten til 295 kr, eller en lekker hotellfrokost til 195 kr. Naboer inviteres eksklusivt til å smake på Fishery-menyen når den endres. Fishery har også Oyster Friday på månedlig basis, og Bjørvikabrunsjen som starter 15. mars. I tillegg får naboer gode priser i Shutter bar. Der arrangeres det også ukentlig afterwork, med konseptet Hot Dogs & Dreams.


Godt Brød

På Godt Brød på Munch Brygge kan du nyte ferske bakevarer, og enkelt melde deg inn i kundeklubben deres som BakeKompis. Da får du påspandert hvert syvende brød og hver syvende kaffe. Du blir Bakekompis gjennom å laste ned Godt Brød-appen. Du kan også sende en SMS med kodeordet «Bakekompis» til 2377, og få appen rett på mobilen.

FOTO: Vesper, Fishery og Godt Brød t.v., Døgnvill Burger og LEON t.h.


FOR DE SOM ØNSKER PLEIE OG VELVÆRE

På Håret

På frisørsalongen På Håret får du 30 % rabatt på fargebehandlinger på tirsdager mellom kl. 09 og 16. I tillegg kan du få 50 % eller 25 % rabatt om du velger å gå til en lærling, alle dager i uken. Om du vil kan du også laste ned appen «påhåret», hvor du kan få kundefordeler, samt 3 % bonus på alle kjøp du gjør.


Klinikk Barcode

Klinikk Barcode er et tverrfaglig legesenter, som tilbyr legetjenester til alle – uten ventetid. Her finner du både allmennleger og spesialister, og det er ikke behov for henvisning. Frem til 1. april kan du få halv pris på medlemskap, hvor du kan benytte deg av en rekke fordeler og rabatter. Medlemskapet er gratis for studenter.


LEAN frisør

LEAN Frisør er et skreddersydd konsept for travle mennesker, og for de som ønsker et effektivt og individuelt tilpasset frisørbesøk. Her kan du nyte godt av konseptet Thursday Cut, hvor du får 20 % avslag på klipp hver torsdag mellom kl. 08 og 15.


Best of You

Best of You er et velværesenter som tilbyr 165 ulike behandlinger til både menn og kvinner. Her tilbys det 10 % rabatt for alle som bor og jobber i Bjørvika. I tillegg har de forskjellige pakkerabatter på behandlinger.

FOTO: Klinikk Barcode t.h og Paahjul t.v.


FOR DE AKTIVE

Barry’s Bootcamp

Barry’s Bootcamp er et unikt, intenst og effektivt treningskonsept som har blitt super populært i både Norge og det store utland. De ønsker å tilby alle naboene som ikke har testet konseptet før, en kostnadsfri prøvetime. Her kommer du garantert til å få opp pulsen!


Paahjul

For å trå i gang sykkelsesongen ønsker Paahjul å invitere alle naboer til gratis tilstandsjekk av sykkelen i perioden 1.-15. mars. Her er det bare å slenge seg på!

Dette er inkludert i sykkelsjekken:

  • Mekanisk- og sikkerhetssjekk av sykkel
  • Smøring av kjede og drivverk
  • Justering av gir og bremser
  • Sjekk av hjul og dekk
  • Fylle luft i dekkeneClarion Hotel Oslo: Crossfit og yoga

Naboer kan også kjøpe medlemskap på deres splitter nye treningsrom til 350 kr per måned. Her holdes det gratis Crossfit timer for gjester og medlemmer kl. 07:30 hver fredag med Crossfit Christiania. De har også nettopp startet konseptet Yoga Art Club i samarbeid med HiYoga. Du finner en oversikt over arrangementene her.


I tillegg til de nevnte er det mange andre kulinariske reiser og gode handleopplevelser du kan gjøre i Bjørvika. Velkommen til Oslos nye bydel, og et unikt nabolag!

Bjørvika kart
Oslo Sentralstasjon
close button

Oslo Sentralstasjon

Norges største kollektivknutepunkt ligger i gåavstand til Bjørvika. Her finner du alle former for kollektivtransport som trikk, buss, t-bane og tog. I løpet av de neste årene vil sentralstasjonen oppgraderes i stor stil, noe som vil øke effektiviteten og attraktiviteten for hele området.

Deichman bibliotek
close button

Deichman bibliotek

Landets nye hovedbibliotek er mer enn et tradisjonelt bibliotek, og byr blant annet på utstillinger og kulturelle aktiviteter. Huset har over 1000 sitteplasser i store åpne arealer fordelt over 6 etasjer, rom for studier eller avslapning, verksteder, kinosal, podkaststudio og over en halv million bøker. Du finner også restaurant i 1. etasje og kafé med takterrasse i 2. etasje. Deichman holder åpent kl. 08-22 på hverdager og kl. 10-18 i helgene.

Den norske opera og ballett
close button

Den norske opera og ballett

Det ikoniske Operahuset tegnet av Snøhetta arkitekter er allerede godt etablert i Bjørvika, og feiret 10-års jubileum i 2018. De varierende ballett- og operaforestillingene er svært populære og ofte utsolgt lang tid i forkant. Taket er også et yndet sted for å nyte solen og utsikten. Her kan du også oppleve utendørskonserter en gang i blant. Bygget har to restauranter og en solrik uteservering.

Munchmuseet
close button

Munchmuseet

Det nye Munchmuseet vil vise kjente, faste utstillinger som representerer Munchs liv, men også varierende utstillinger som viser nye sider ved Munch. Museet skal også låne inn spennende utstillinger fra utlandet, så det vil ofte være flere parallelle utstillinger. Med 13 etasjer, hvorav syv dedikert til utstillinger, byr museet på et rikt utvalg kunst kl. 10-22 hver dag. Museet åpner i 2020.

Clarion Hotel Oslo
close button

Clarion Hotel Oslo

Bjørvikas nye hotell har fokus på kunst, lekker mat og opplevelser, og kan skryte av unik beliggenhet rett ved Oslo S, Munchmuseet og Operaen. Hotellet har 255 rom, suiter, konferansefasiliteter og treningsrom. På gateplan finner du restaurant- og barkonseptet Kitchen & Table, samt to barer og en fantastisk uteservering. En permanent kunstsamling kompletteres med utstillinger og arrangementer.

Boliger kommer for salg
close button

Boliger kommer for salg

Fra 2020 til 2025 skal dette området utvikles, og flere unike boligprosjekter vil komme for salg i Bjørvika. Kontakt salgsteamet for informasjon om fremdrift.

Barne- og ungdomsskole
close button

Barne- og ungdomsskole

Den nye barne- og ungdomsskolen vil etter planen stå ferdig i 2022. Skolen vil ha plass til 840 elever, og får to klasserekker på barnetrinnet og fire klasserekker på ungdomstrinnet. Skolen vil ligge langs det grønne rekreasjonsområdet Kongsbakken. Det er Utdanningsetaten, Undervisningsbygg, HAV Eiendom og Bjørvika Infrastruktur som planlegger prosjektet. En flerbrukshall er også foreslått regulert inn på området.

Middelalderparken
close button

Middelalderparken

Oslo ble grunnlagt i år 1048 av Harald Hårdråde, der Akerselva og Alnaelva renner ut i fjorden i Bjørvika. Her levde handelsfolk, håndverkere og sjøfolk tett, og skip fra fjerne strøk la stadig til i havnen. Middelalderparken ble etablert for å gi befolkningen bedre tilgang til ruinene som er bevart fra Middelalderen. Ruinene man kan se er fra Clemenskirken, Mariakirken og Kongsgården. I vest ligger vannspeilet. Dette markerer Alnaelvas opprinnelige utløp.

Barcode
close button

Barcode

De 12 høyhusene som til sammen danner Barcode, har blitt et ikonisk skyline-motiv for nye, moderne Oslo. Byggene byr på mer enn spektakulær arkitektur; på gateplan finner du over 30 restauranter, butikker, gallerier og tjenestetilbud. Flere av byggene er rene kontorbygg for noen av landets fremste bedrifter, men du finner også 397 boliger i Barcode. Byggene har individuell form, høyde og karakter for å skape en spennende variasjon i arkitekturen.

Allmenninger og offentlige rom
close button

Allmenninger og offentlige rom

Et av de mest sentrale byplanmessige grepene for Bjørvika er de syv allmenningene som strekker seg som åpne forbindelser gjennom Bjørvika ned til fjorden og havnepromenaden. Allmenningene opparbeides med høy kvalitet og vil få variert innhold og funksjon. Noen tilrettelegges for aktivitet, servering og handel. Andre er ment for rekreasjon, sport og naturopplevelser. Uterommene ferdigstilles i takt med bebyggelsen rundt.

Havnepromenaden
close button

Havnepromenaden

Oslos Havnepromenade blir 9 kilometer lang fra Frognerkilen i vest til Alnas utløp i øst når den står ferdig. Den sammenhengende promenaden vil gå langs hele sjøfronten i Oslo, og får varierte tilbud gjennom året. Den utformes slik at den blir allment tilgjengelig hele døgnet og tilpasset alle brukergrupper.