close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Vaaghals miljø

Rikt tilbud på gateplan i Bjørvika

Barcode, Sørenga og de øvrige områdene i Bjørvika tilbyr unik arkitektur, det beste av kulturopplevelser, rekreasjonsmuligheter og hyggelige serveringssteder på gateplan. 

 

I Bjørvika finner du et bredt utvalg med handels-, tjeneste-, kultur-, og serveringstilbud. Spesielt det kulinariske tilbudet i området blomstrer, og hos de varierte serveringsstedene er menyene fulle av smaker fra hele verden. Du finner blant annet markedets beste norske kjøttstykker hos Vaaghals restaurant, asiatisk mat hos Nodee og Bambus Sushi, kvalitetsmat fra Stock og gastropubmat hos Vesper og Bun`s Burger Bar. Vil du ut og nyte det deilige kafélivet, byr både Åpent Bakeri, Joe & The Juice og Espresso House på et stort utvalg frokost-, lunsj-, og småretter. Hos Nodee Skybar i 13. etasje finner du Oslos mest spektakulære takterrasse med utsikt over hele fjorden, og dette er bare en av flere solrike uteserveringer.

 

Velvære og trening

Enten du jakter indre eller ytre velvære, finner du flere aktører i området som tilbyr mye forskjellig. Du kan blant annet fikse sykkelen hos det sykkelverkstedet PAAHJUL, ta deg et bad fra en av de populære badstueflåtene, leie kajakk fra DNT på Sørenga eller få orden på både kropp og sveis hos treningskjeden Sats, Barry´s Bootcamp, velværeklinikken Best of You og frisørene Lean Studio og På Håret.

 

Kunst

Hos de anerkjente galleriene Kunsthall Oslo og Munchmuseet i bevegelse, skifter utstillingene jevnlig så du stadig kan få nye kunstinntrykk. Her stilles det ut samtidskunst og klassisk kunst. 

kunsthall-oslojpg

Maaemo til Bjørvika

Utbygger Oslo S Utvikling jobber med å fylle området mellom Barcode og fjorden med enda flere leietakere på gateplan innen handel, kultur og servering. Første signerte avtale er med stjernerestauranten Maaemo. 

Bjørvika et opplagt valg

Trestjerners-restauranten Maaemo har etablert seg som en av verdens beste restauranter i sine lokaler rett ved togskinnene og Oslo Sentralstasjon. I februar 2020 tar stjernelaget turen over broen mot fjorden i Bjørvika. Her flytter de inn i 1400 kvadratmeter store lokaler i boligbygget Dronninglunden, rett ved den brede Stasjons-allmenningen.

For deleier av Maaemo, Bjørn Tore Furset, fremstår Bjørvika-valget som opplagt.

– Dette er en beliggenhet i et område vi tror vil samle mange av landets mest spennende opplevelser, til glede for både hovedstadens befolkning og turister fra hele verden. Den reisen Maaemo nå begir seg ut på, blir fantastisk å følge, sier Furset.

 

Vil ha et variert tilbud

Bygulvsdirektør Maria Louise Rognerud i Oslo S Utvikling jobber nå med å få på plass resten av aktørene innen servering, kultur, handel og service. Et titalls nye lokaler på til sammen 15 000 kvadratmeter skal være fylt med liv innen 2020.

– Maaemos flytting gir et signal om at området ved fjorden er akkurat så attraktivt som vi ønsker. Vi får kontinuerlig henvendelser fra både nasjonale og internasjonale aktører om å leie lokaler her, og trykket har økt betydelig den siste tiden, sier Rognerud, som opplever en økende interesse for Bjørvika. 

– Vi ser frem til å få på plass flere andre kvalitetsbevisste aktører, og vi skal selvsagt sørge for en bredde, slik at Bjørvika byr på alt fra stjernerestauranter til nabolagskafeer, sier Rognerud.

maaemo-flytter-til-bjørvika-3