close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Eufemias-plass

Vennligst ta på kunsten

– Det betyr ikke så mye hva folk ser når de ser mine verk, men hva de føler, sier Jeppe Hein, den danske kunstneren bak de helt spesielle, røde kunstbenkene som vil prege Eufemias Plass.

Utbygger Oslo S Utvikling (OSU) har funnet kunstverk som skal gjøre Eufemias Plass til et enda mer spennende sted å oppholde seg.

– Vi er stolte over å ha fått Jeppe Heins kunstbenker til Eufemias Plass. Dette er kunst i verdensklasse, og vi er overbevist om at de vil bli spennende blikkfang og møtepunkter. Vi tror de fire benkene vil skape mye glede, sier merkevare- og markedsdirektør i OSU, Vibeke Ahlsand.

Jeppe Hein er kjent for kunst som inviterer til aktivitet og engasjement. "Jeg ser mine verker som verktøy for kommunikasjon, dialog og empati" sier Hein, og vil gjennom sine knallrøde benker invitere til at mennesker kan ta på, sitte og bruke kunsten. Snart vil du finne fire av Hein sine benker på Eufemias plass.