Meld interesse
Detaljer fra DNB-bygg i Barcode.

Hjem for landets fremste bedrifter


Mange av Norges største bedrifter har allerede valgt å flytte sine hovedkontorer i Norge til Bjørvika.

Dronning Eufemias gate og Barcode har på kort tid etablert seg som et samlingspunkt for mange av de viktigste næringslivsaktørene i Norge. Kontoradresse i gaten med navn etter kunnskapens dronning, har blitt et virkemiddel for å tiltrekke landets klokeste hoder. 

Skyline av Barcode.

Nye sentrum for næringslivet
De store konsulentfirmaene PwC, EY og Deloitte har sine hovedkontorer langs gaten, sammen med finansgigantene KLP og DNB og en rekke mindre kunnskapsbedrifter. Visma, Thomson Reuters, HR Prosjekt, Cermac og Norwegian Hull Club er blant de øvrige leietagerne i Barcode. Over 10 000 mennesker har allerede sin arbeidsplass i de attraktive kontorlokalene i hjertet av det nye Oslo.

Illustrasjon av nye Deichmanske hovedbibliotek i Bjørvika. ILLUSTRASJON: Lund Hagem Arkitekter og Atelier Oslo

Kunnskap og kultur samles
Flere andre kunnskapsbedrifter og kulturinstitusjoner flytter i årene som kommer sin virksomhet til Bjørvika, i bygg som nå er under oppføring. Den Norske Opera og Ballett får nye naboer i form av nye Deichmanske hovedbibliotek og det nye Munchmuseet. TV 2 er blant de store virksomhetene som flytter inn kvartalet Diagonale, rett ved biblioteket.

Nytt kontorbygg ved fjorden
I den andre enden av Dronning Eufemias gate blir det nye kontorbygget Eufemia Bjørvikas fasade mot øst. Bygget rommer 21 000 kvm fordelt på åtte etasjer med moderne og miljøvennlige kontorløsninger rett ved fjorden. Eufemia blir et effektivt kontorbygg med store flater delt inn i aktivitetsbaserte soner i hver etasje, og vil leies ut til flere leietakere.

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.

Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse

Du vil motta en brekreftelse på e-post.
Vi vil holde deg informert om Bo i Bjørvika og hva som skjer i nabolaget rundt.