I 2020 åpner Bjørvika!

– 2020 blir en milepæl for utviklingen i Bjørvika! Alt nord for Bispekilen og helt inn til Oslo S vil bli ferdigstilt, sier Andreas Øvsthus, daglig leder i Røisland & Co.

Store deler av havnepromenaden er nå ferdigstilt og tatt i bruk av både beboere og besøkende. Samtidig kan man glede seg til åpningen av Munchmuseet.

Det nye nabolaget ved fjorden

Andreas Øvsthus jobber med boligsalg i Bjørvika på vegne av Oslo S Utvikling, og er tett på utviklingen i området. Hans inntrykk er at de som har valgt å flytte til Bjørvika er ivrige brukere av området og byen.

– Beboerne i Bjørvika er folk i alle mulige livssituasjoner. De er brukere av byen – i­kke bare av kulturtilbudene, men også restaurantene, de urbane omgivelsene og alt det andre Oslo har å by på. Turmuligheter i det grønne er også like ved, både gangavstand til Ekebergparken og t-banen direkte til marka. En av Bjørvikas mest unike kvaliteter er at du kan bo i en helt ny bydel ved fjorden, men også rett ved Norges største kollektive knutepunkt. Herfra kommer du deg hvor som helst, forteller Øvsthus.

I 2020 åpner Bjørvika!

Ekspert på Bjørvika: Andreas Øvsthus er ekspert på nyboligprosjekter i Oslo og Akershus, og har lang erfaring med boligprosjektene i Bjørvika.


Ser åpningen fra første rad

Dronninglunden er et av byggene som nylig har blitt ferdig og fylt opp med nyinnflyttede. Bygget ligger ved Stasjonsallmenningen som strekker seg gjennom Barcode og ned til fjorden. Det er nå bare en håndfull ledige leiligheter igjen.

– Timingen for å flytte inn i Dronninglunden er perfekt, nå som området og gatene rundt har åpnet! Du kan virkelig oppleve hva Bjørvika har å by på på gateplan, samtidig som du kan ta morgenkaffen på balkongen med utsikt over fjorden, Munchmuseet og Barcode, sier Øvsthus.

I løpet av neste år vil mange næringslokaler vekkes til live.

– Bjørvika er pulserende, det skjer mer enn en og annen utskiftning av butikken på hjørnet. Ved å flytte hit er kjøperne med på å skape en ny og levende bydel. Det er mange som synes det er spennende, forteller Øvsthus.

Interiør fra leilighetene i Dronninglunden.

– Fra daglige gjøremål til rekreasjon

Andreas Øvsthus tilbringer selv mye tid i Bjørvika og møter ofte på boligkjøpere i nabolaget.

– Bjørvika er for de som er glad i den sømløse hverdagen, fra daglige gjøremål til rekreasjon. Du har alt i nærheten. Jeg treffer ofte beboerne på kaféer eller restaurantene i området, avslutter Øvsthus.