Meld interesse
Kajakk Barcode bredde

Et kajakkeldorado - midt i byen


Midt i hjertet av Oslo, byr fjorden ved Bjørvika seg frem som et speilblankt paradis for kajakkentusiaster. Bli med profesjonelle instruktører på kurs eller tur, lei en kajakk eller kast deg utpå i din egen – valget er ditt!

Når gamle havnelagre er erstattet av sjøbad og Havnepromenade, åpner Bjørvika og Oslo seg på vidt gap opp mot fjorden. Det er fantastiske nyheter for alle urbane sjøentusiaster, enten du foretrekker sjøluft til frokost eller morild til kvelds. Mens Sørenga Sjøbad allerede har blitt både en lokal favoritt og en turistdestinasjon, byr Bjørvika også på andre helt unike rekreasjons- og sportsmuligheter for urbane naturelskere.

Kajakkurs fra vår til høst

Ved Sjøbadet på Sørenga byr Friluftshuset på utleie, kursing og turer, med kajakk. Fra tidlige morgenstunder i vårsolen til vakre høstettermiddager, har du mulighet til å lære alt om god padleskikk og bruk av kompetente og svært hyggelige instruktører fra Den Norske Turistforening Oslo og Omegn. De ulike kursnivåene er tilpasset både deg som aldri har satt en åre i vannet og de som begynner å bli klar for både eskimorulle og turer på egen hånd.

Få et nytt perspektiv på byen

Kajakken er ikke bare en fantastisk turfarkost eller treningsmulighet. Med utgangspunkt fra Sørenga, byr kajakken på en uovertruffen mulighet til å se Oslofjorden, øyene og fremveksten av Oslos nye sentrum fra et nytt perspektiv. Vel utpå har du vinkelen som gir deg anledning til å knipse de aller beste bildene av både Den norske Opera og Barcode med mobilen. Deretter padler du kanskje videre over til Hovedøya og går i land for en spasertur blant klosterruinene på Hovedøya. Og for den eventyrlystne er de videre turmulighetene blant Oslofjordens mange øyperler nærmest ubegrensede med utgangspunkt fra Bjørvika. Ønsker du inspirasjon, kan du benytte muligheten til en guidet tirsdagstur med kajakk i Oslofjorden.

Vi ønsker deg velkommen til fjords!

arrow downarrow downarrow right

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.

Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse

Du vil motta en brekreftelse på e-post.
Vi vil holde deg informert om Bo i Bjørvika og hva som skjer i nabolaget rundt.