close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Gruppefoto (3)

En utbygger til å stole på

Oslo S Utvikling AS (OSU) er den viktigste aktøren i Norges største byutviklingsprosjekt i nyere tid. Utbyggeren bygger ut kontorer, boliger og et variert handels- og kulturtilbud på gateplan.

Eiendomsselskapet Oslo S Utvikling (OSU) ble etablert i 2001, og eies av Entra ASA, Linstow AS og Bane Nor Eiendom AS. Selskapet har en ambisiøs visjon om å gjøre Bjørvika til Norges mest attraktive bolig- og næringsområde. Menneskene som jobber i OSU har lang fartstid og erfaring fra bransjen, og jobber med gode samarbeidspartnere, som for eksempel meglerbyrået Røisland & Co som er eksperter på boliger i Bjørvika.

Bjørvika-utbyggingen er det største byutviklingsprosjektet i Norge noensinne. Det totale eiendomsarealet i området er på 900 000 kvm, og OSU utvikler 380 000 kvm av disse. Når alt står ferdig, kommer 20 000 mennesker til å jobbe her, og cirka 10 000 mennesker vil bo i Bjørvika. Av totalt 5000 nye boliger, bygger OSU 1900 av de. 

Åpning visningssenter (1)
Fra v: Adm. dir, Rolf Thorsen, Direktør Marked og Merkevare, Vibeke Ahlsand og Boligdirektør, Jørgen Blix, i Oslo S Utvikling

Boligkjøperne sine tilbakemeldinger

Siden OSU begynte å bygge nye hjem i Bjørvika i 2011, har kundetilfredsheten blant boligkundene blitt målt. Gjennomsnittlig kundetilfredshet for boligbransjen ligger på 71, mens OSUs total er på 72, altså over snittet.

Hvis man ser på de ulike faktorene som danner totalscoren for kundetilfredshet, scorer OSU over bransjesnittet på følgende parametre: valuta for pengene, lojalitet, innredningsvalg, forventninger, boligen, informasjon, miljøbevissthet, ansatte og pålitelighet. Dette er utbygger svært stolte av, men jobber likevel kontinuerlig med å forbedre ulike prosesser tilknyttet boligsalg, overlevering, kommunikasjon og kundepleie.

Bjørvikaforeningen (1)
Bjørvikaforeningen samarbeider om utviklingen i Bjørvika

Bygger for et raust og moderne byliv

For å bidra til bred involvering i utviklingen av Bjørvika, har OSU tatt initiativ til å danne Bjørvikaforeningen. Mange av de viktigste aktørene i Bjørvika er representert, som kulturinstitusjonene Operaen, Munchmuseet, Deichman og Ekebergparken. Sammen med utviklerne, byggeierne og næringslivet, skal de utvikle og iverksette prosjekter som gjør Bjørvika til en spydspiss i moderne og raust byliv.

– Bjørvikaforeningen skal jobbe for å inkludere mange i en felles nabolagsutvikling. Vi har stor tro på at foreningen kommer til å bidra vesentlig til virkeliggjøring av visjonen vår, sier Rolf Thorsen, Adm. direktør i OSU og styreleder i Bjørvikaforeningen.

Blant de representerte i foreningen er to av landets største kulturinstitusjoner, som i løpet av 2020 blir en del av det nye nabolaget ved fjorden.

– Når Munchmuseet og Deichman sitt nye hovedbibliotek åpner i 2020, håper vi hele landet får opp øynene for den fantastiske forvandlingen som er på gang ved fjorden! 

Bjørvikaforeningen ble offisielt stiftet 25. april 2018 og har totalt 12 medlemmer. Sammen skal de tilrettelegge for aktiviteter og gode opplevelser for de 12.000 som kommer til å bo og 20.000 som kommer til å jobbe i Bjørvika, resten av Oslo og de millioner av turister som vil besøke bydelen. 

– I Bjørvika har vi et fantastisk utgangspunkt, midt i Oslos knutepunkt og med nærheten til fjorden. Det er helt unikt at så mange ulike aktører går sammen for å utvikle et gjestfritt nabolag. Nå gleder vi oss til å tilføre bydelen med liv, røre og gode opplevelser for alle, sier Thorsen.