Meld interesse
Rolf Thorsen i Oslo S Utvikling ute i Barcode.

Bygger Bjørvika med kvalitet


– Vi bygger ikke for å tjene raske penger og forsvinne. Vårt mål er å utvikle Bjørvika til Norges mest attraktive nærings- og boligområde.

Ordene kommer fra mannen som er ansvarlig for utbyggingen av Eufemias Plass. Rolf Thorsen leder Oslo S Utvikling (OSU), selskapet som er den største utbyggeren i Bjørvika. OSU har allerede bygget i Bjørvika i over ti år. Resultatet så langt er Barcode, bygningsrekken som har blitt et nasjonalt ikon og et bilde på Nye Oslo.
I de neste ti årene skal området på den andre siden av Dronning Eufemias gate bebygges.

Fantastisk sted å bo
– I Barcode er mesteparten av arealet kontorer og næringslokaler, og en mindre del boliger. Fremover blir det motsatt. Vi skal bygge 1 500 boliger mellom Barcode og fjorden, med gode butikk- og serveringslokaler på gateplan, forteller Rolf Thorsen.

Det første boligkvartalet, Eufemias Hage, er allerede i ferd med å reise seg. Godt salg viser at mange har lyst til å bo i Bjørvika.

– Vi er glade for interessen, men ikke overrasket. Hvis man setter seg inn i hva som skjer her, forstår man at dette blir et fantastisk sted å bo, sier OSU-sjefen.

Kvalitet lønner seg
Enhver som ser på Barcode, skjønner at OSU ikke satser på enkle og rimelige løsninger. Det er heller ikke planen videre.

– Vi tror på kvalitet, og utfordrer både arkitekter, landskapsarkitekter, ingeniører og andre for å gjøre Bjørvika til et attraktivt sted. Mye kunne vært gjort enklere og rimeligere, men vi tror folk verdsetter at ting gjøres skikkelig og forstår at det lønner seg på lang sikt. Det er et stort ansvar å utvikle en bydel som denne, og vi gjør vårt aller beste, sier Rolf Thorsen.

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.

Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse

Du vil motta en brekreftelse på e-post.
Vi vil holde deg informert om Bo i Bjørvika og hva som skjer i nabolaget rundt.