close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post, eller besøk oss i visningssenteret i Dronning Eufemias gate 36.
Vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika!

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmeglerfullmektig
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Du er nå registrert som interessent og vil bli kontakter av våre meglere.

Rolf Thorsen

Bygger Bjørvika med kvalitet

– Det er et stort ansvar å utvikle en ny del av byen vår, og vi mener det på sikt lønner seg å satse på kvalitet fremfor enkle løsninger.

Ordene kommer fra mannen som er ansvarlig for utviklingen av nesten en tredel av det nye Bjørvika. Rolf Thorsen leder Oslo S Utvikling (OSU), Bjørvikas største utbygger. Etter ti år med ferdigstilling av ikoniske Barcode, er arbeidet med å utvikle fjordområdet på den andre siden av Dronning Eufemias gate godt i gang.

– Vårt mål er at Bjørvika skal bli Norges mest attraktive nærings- og boligområde, slår Thorsen fast.

Fantastisk sted å bo
– I Barcode er mesteparten av arealet kontorer og næringslokaler, og en mindre del boliger. Mellom Barcode og fjorden bygger vi også ett kontorbygg, men først og fremst 1 500 boliger, med gode butikk- og serveringslokaler på gateplan, forteller Rolf Thorsen.

Med flere hundre leiligheter lagt ut på markedet, viser godt salg at svært mange har lyst til å bo i Bjørvika.

– Vi er glade for interessen, men ikke overrasket. Hvis man setter seg inn i hva som skjer her, forstår man at Bjørvika blir et fantastisk sted å bo, sier OSU-sjefen.

 

"Vårt mål er at Bjørvika skal bli Norges mest attraktive nærings- og boligområde."
Rolf Thorsen, Oslo S Utvikling

Kvalitet lønner seg
Enhver som betrakter arkitekturen i Barcode, skjønner at OSU ikke satser på enkle og rimelige løsninger.

– Vi tror på kvalitet, og utfordrer både arkitekter, landskapsarkitekter, ingeniører og andre for å gjøre Bjørvika til et attraktivt sted. Mye kunne vært gjort enklere og rimeligere, men vi tror folk verdsetter at ting gjøres skikkelig og forstår at det lønner seg på lang sikt. Det er et stort ansvar å utvikle en bydel som denne, og vi gjør vårt aller beste, sier Rolf Thorsen.

Bygger for raust og moderne byliv

For å bidra til bred involvering i utviklingen av Bjørvika, har OSU tatt initiativ til å danne Bjørvikaforeningen. Mange av de viktigste aktørene i Bjørvika er representert.

– Bjørvikaforeningen skal jobbe for å inkludere mange i en nabolagsutvikling der det legges til rette for et raust og moderne byliv. Vi har stor tro på at foreningen kommer til å bidra vesentlig til virkeliggjøring av visjonen vår, sier Thorsen.

Blant de representerte i foreningen er også to av landets største kulturinstitusjoner, som i løpet av 2020 blir en del av det nye nabolaget ved fjorden.

– Når Munchmuseet og Deichman sitt nye hovedbibliotek åpner i 2020, håper vi hele landet får opp øynene for den fantastiske forvandlingen som er på gang ved fjorden!

Bjørvikaforeningen
Naboene i Bjørvika har gått sammen for å gi liv til bydelen

Naboene i Bjørvika har gått sammen for å gi liv til bydelen

Utviklerne, kulturinstitusjonene og næringslivet i Bjørvika har gått sammen for felles nabolagsutvikling. I Bjørvikaforeningen skal Operaen, Munchmuseet, Deichman og Ekebergparken, sammen med byggeierne og bedriftene utvikle og iverksette prosjekter som gjør Oslos nye bydel til en spydspiss i moderne og raust byliv.

– I Bjørvika har vi et fantastisk utgangspunkt, midt i Oslos knutepunkt og med nærheten til fjorden. Det er helt unikt at så mange ulike aktører går sammen for å utvikle et gjestfritt nabolag. Nå gleder vi oss til å tilføre bydelen med liv, røre og gode opplevelser for alle, sier Rolf Thorsen, styreleder i Bjørvikaforeningen.

Bjørvikaforeningen ble offisielt stiftet 25. april 2018 og har totalt 12 medlemmer. Sammen skal de tilrettelegge for aktiviteter og gode opplevelser for de 12.000 som kommer til å bo og 20.000 som kommer til å jobbe i Bjørvika, resten av Oslo og de millioner av turister som vil besøke bydelen.