close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Tilgjengelig bil for Bjørvika-beboere

Alltid bil tilgjengelig for beboere i Bjørvika

Alle som kjøper leilighet fra Oslo S Utvikling i Bjørvika, får nå tilgang på egne biler i byggets garasjeanlegg.

– I garasjen vil det til enhver tid stå biler fra bildelingstjenesten Biliblant tilgjengelig. Bilene kan beboerne enkelt leie ved hjelp av en app, forteller produktansvarlig Vibeke Isachsen hos Bertel O. Steen.

Boligutvikler Oslo S Utvikling har inngått en avtale med Bertel O. Steen som sikrer Bjørvika-beboere tilgang til bil uten å eie den selv.

– Det er så bra kollektivtrafikk i sentrum av Oslo at mange ikke trenger bil der hver dag. Dette er tjenesten for de som trenger en bil i blant, sier Isachsen.

Slik fungerer bildelingen

Via Biliblant har beboerne i hvert av borettslagene tilgang til et visst antall biler. Bilene, som kan være Mercedes, Peugeot, Citröen eller Kia, står parkert i borettslagets garasjeanlegg. Utleien foregår via en app som du også bruker til å åpne og lukke bilen. Du betaler time- eller dagspris for å leie, bensin er inkludert og det koster 2 kroner per kjørte kilometer.

– Leieprisene ligger fra 500 til 700 kroner dagen og på rundt 100 kroner i timen. I bilen ligger et eget bensinkort eller ladekort for elbiler som du kan bruke til å fylle opp tanken med, forteller Isachsen.

Populært tilbud i byen

Boligdirektør Jørgen Blix i Oslo S Utvikling tror bildelingstjenesten vil bli stadig mer populær når flere flytter inn i Bjørvika.

– Mange ser på det å bo sentralt som et pluss i forhold til at du ikke trenger å eie bil. Det kan bli ganske dyrt å kjøpe bil og betale for garasjeplass hvis du bare trenger bilen noen ganger i måneden. Det er vel en av grunnene til at flere og flere velger bildelingstjenester, og vi er veldig fornøyde med å kunne tilby en god tjeneste til Bjørvika-beboerne, sier Blix.

Biliblant 3

Tilpasses brukernes behov

For å tilrettelegge bilutleien ut i fra behov, har Biliblant testet ut tjenesten med beboere i Bjørvika og snakket med dem om deres opplevelser.

– Tilbakemelding var veldig positiv. Beboerne liker tilgjengeligheten som de får ved at bilene står i deres egen garasjekjeller. Bilene står tørt og trygt bak en garasjeport, du trenger ikke lete gatelangs etter bilen du skal leie og du slipper også å finne garasjeplass når du er ferdig med billeien, forteller Isachsen.

Hun ser også at mye av bilbruken blant Bjørvika-beboere foregår utenfor sentrum.

– Vi ser at det er populært å leie litt større biler i korte perioder, for eksempel til flytting og henting av større varer. Mange benytter også bilene til å besøke familie som bor utenfor byen og til hytte- eller helgeturer. Vi kommer til å tilpasse utvalget av biler ut i fra hvert enkelt borettslags behov, lover Isachsen.

Med ny bolig i Bjørvika vil du få tilgang til bildelingstjenester og mange andre attraktive servicetilbud! Se de ulike boligprosjektene her: