close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Vaaghals miljø

Barcode: Spis, shop, se og nyt!

 

Byggene i Barcode er blitt et ikonisk symbol på det nye Oslo, med sin unike arkitektur. Høyhusrekken rommer imidlertid også store matopplevelser, shoppingmuligheter og noen av landets fremste bedrifter.

Mange var i starten skeptiske da nye, unike høyhus steg til værs ved fjorden i Bjørvika. I sin spede barndom var Barcode til tider et utskjelt arkitektonisk prosjekt. Men gradvis vokste prosjektet i anseelse, både blant fagfolk og i hovedstadens befolkning. I dag fremstår kontor- og boligbyggene som en arkitektonisk suksess, noe som understrekes av internasjonal heder og oppmerksomhet. Gjennom et godt samarbeid, har flere av landets mest anerkjente arkitektbyråer bidratt med sine særegne arkitektoniske grep til å gi Barcode en helt egen karakter.

Du kan lese mer om arkitekturen i Barcode her og her.

 

Nytt sentrum for næringslivet

I tillegg til at høyhusrekken rommer nesten 400 leiligheter, er det også hjem for noen av landets fremste bedrifter. De store konsulentfirmaene PwC, EY og Deloitte har sine hovedkontorer her. Det samme gjelder finansgigantene KLP og DNB og en rekke mindre kunnskapsbedrifter. Visma, Thomson Reuters, HR Prosjekt og Cermac er blant de øvrige leietagerne i Barcode. Over 10 000 mennesker har sin arbeidsplass i de attraktive kontorlokalene.

Rikt tilbud på gateplan

I Barcode finner du også et rikt utvalg med handels-, tjeneste-, kultur-, og serveringstilbud. Hos de anerkjente galleriene Kunsthall Oslo, Shoot Gallery og Munchmuseet i bevegelse, skifter utstillingene jevnlig så du stadig kan få nye kunstinntrykk. Her stilles det ut samtidskunst, klassisk kunst og det beste av norsk og internasjonal fotografikunst. 

Kulinariske kvaliteter

Det kulinariske tilbudet i Barcode blomstrer, og hos de varierte serveringsstedene er menyene fulle av smaker fra hele verden. Du finner blant annet markedets beste norske kjøttstykker hos Vaaghals restaurant, asiatisk mat hos Nodee og Bambus Sushi, kvalitetsmat fra Stock og gastropubmat som klassiske burgere hos Vesper. Vil du ut og nyte det deilige kafélivet, byr både Åpent Bakeri, Joe & The Juice og Espresso House på et stort utvalg frokost-, lunsj-, og småretter i avslappende omgivelser. 

I Barcode kan du tilbringe en tidlig sommerkveld ved et fortausbord med gode venner. Hos Nodee Skybar i 13. etasje finner du Oslos mest spektakulære takterrasse med utsikt over hele fjorden, og dette er bare en av flere solrike uteserveringer. Og når temperaturen synker, kan du trekke inn foran peisen med et glass i hånden og la kokkene på Stock servere deg fantastiske retter.

Velvære og handel 

Enten du jakter indre eller ytre velvære, finner du et bredt utvalg av butikker og tjenestetilbud i Barcode som tilbyr fagkompetanse og service. Du kan blant annet skaffe deg skreddersydd dress hos My Alter Ego, fikse sykkelen hos det profesjonelle verkstedet PAAHJUL eller få orden på både kropp og sveis hos treningskjeden Elixia, Barry´s Bootcamp, velværeklinikken Best of You og frisørene Lean Studio og På Håret. Amorosa blomsterbutikk byr på byens vakreste roser, og hos Foto.no møter du en gjeng fotoentusiaster som kan hjelpe deg med å ta bedre bilder.

Se hele utvalget på  barcodeoslo.no

mae