close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Badstue

Hele byens badstue-mekka

Den første flytende badstuen i Bjørvika ble bygget av drivved fra Oslofjorden, og har blitt en internasjonal attraksjon. Nå kommer også en ny millionbadstue til glede for hele Oslo. 

 

– 3-2-1! Ouææh!

Slik lyder det idet friskusen Aslak og Nirzet kaster seg ut i vannet fra badstuflåten Måken, som ligger forankret like ved Operaen i Bjørvika. Så bærer det rett inn i glovarmen igjen i den enkelt innredde, flytende og vedfyrte badstuen. Det som begynte som et enkelt initiativ fra noen ildsjeler, er blitt hele Bjørvika, ja hele byens badstue.

– Badstuen har gått fra et anarkistisk prosjekt som irriterte enkelte til en internasjonalt anerkjent del av Bjørvika, sier styreleder Sverre Jervell i Sørengas Badstu- og Helårsbadeanstalt.

Badstue (4)
Den første, originale badstuen i Bjørvika ble bygget av drivved

Fikk badstuen inn i varmen

Jervell representer selv isbadere fra Utenriksdepartementet. De slo seg sammen med de noe mer anarkistisk anlagte opphavs mennene til badstuen. Sammen fikk de badstuen inn i varmen og godkjent av kommunen. Etter det har badstuen forflyttet seg rundt i indre Oslofjord til ulike ankringsplasser i Bjørvika, til stadig større oppmerksomhet fra og glede for byens befolkning.

Ny badstu inni

Bygget av drivved

Badstuen ble etablert av en gruppe som samlet drivved langs Hovedøya og i fjorden. I løpet av de få leveårene til den lille plattformen, som innbyr til rask overgang mellom det varme og kalde element, har den blitt svært populær og er utleid lang tid i forkant.

– Vi har også hatt enormt med interesse og omtale fra internasjonal presse, det er blitt en kultbadstue. I forrige århundre var det 13 badeanstalter i Indre Oslofjord, men de forsvant etter hvert som forurensing ble verre frem mot Andre verdenskrig. Nå tar vi opp en gammel tradisjon, forteller Jervell.

 

Ny badstu høst 2018 2JPG
Måken og Skarven badstuene er klare for å ta i mot nye badegjester

Splitter ny badstue ved Operaen

Populariteten til badstuen gjorde at Jervell og hans forening søkte Sparebankstiftelsen DNB om midler til å bygge enda en badstue.

– Vi fikk én million kroner, startet en idédugnad og fikk inn 60 bidrag. Arkitektene Audun Stjern og Anna Zeuthen har tegnet badstuen Skarven som ble sjøsatt utenfor Operaen i november, forteller Jervell.

Her kan du booke badstue i Bjørvika: kokoslo.no og sbha.no

Frister det med  et friskt badeliv rett utenfor døren din året rundt? Se de ulike boligprosjektene i Bjørvika her: