close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Bygulvet i Bispevika

En livlig møteplass mellom Barcode og fjorden

Om Eufemias Plass Vest

I den østlige enden av Dronning Eufemias gate, midt mellom Barcode, Middelalderparken, Sørenga sjøbad og Operaen, kommer Eufemias Plass; et prosjekt bestående av totalt tre bygg med et hyggelig torg i midten.

Kontorbygget Eufemia ligger på den ene siden og vil huse kunnskapsbedrifter som Microsoft og PwC. I de to andre byggene; Eufemias Plass Syd og Eufemias Plass Vest, blir det boliger.

Eufemias Plass Vest har 114 leiligheter og de fleste får balkong eller terrasse. Alle leilighetene får inngangsparti fra det hyggelige torget, som formes som et intimt byrom der du kan møte nye mennesker, samtidig som du vil føle deg hjemme. I hele nabolaget blir det spisesteder, butikker og kulturtilbud på gateplan. 

Sentral og historisk tomt

– Dette er den kuleste tomten i Bjørvika. Vi bygger nærmest på hellig grunn. Det var akkurat her Oslo ble grunnlagt, og vi har funnet spor etter den aller første bosetningen under Eufemias Plass, forteller arkitekt Geir Haaversen i arkitektkontoret a-lab.

Haaversen har vært sentral i planleggingen og byggingen av Barcode i Bjørvika, og har vunnet en rekke internasjonale priser for det. Nå brenner han for Eufemias Plass.

– Det er en grunn til at man valgte å grunnlegge Oslo by her i middelalderen. Tomten har fantastiske solforhold og ligger nydelig til innerst i vika, og nå vokser et spennende, helt nytt bymiljø frem på alle kanter. Det vil koke av liv her!

Trening på taket

Leilighetene deler en spektakulær, felles takterrasse. Den er skapt for urbane mennesker med et aktivt liv, forteller landskapsarkitekt Ashley Conn.

– Deler av taket får gummibelegg som på en idrettsbane, i en spennende blåfarge. Taket er 70 meter langt, så man kan løpe 60- meteren, eller ta gode runder. Det bygges treningsapparater for styrketrening, slik at man kan trene med byens beste utsikt. 

Det blir også soner der man kan slappe av med venner, forteller Conn. Den unike takterrassen får områder med gressplen og flere soner med bord og stoler der man kan spise, drikke og nyte den fantastiske utsikten over byen og fjorden.

Velkommen til visningssenteret

I visningssenteret kan du se modeller av byggene og Bjørvika, møte meglere og få informasjon om fremdrift og kjøp.
Adresse: Dronning Eufemias gate 55 i Eufemias Hage.
Nærmeste parkeringshus er Oslo S P-hus.

Boligsalg skjer ved Røisland & Co.
Eier og utvikler er Oslo S Utvikling AS (OSU).

Mandag
12.00 – 16.00
Tirsdag
12.00 – 16.00
Onsdag
12.00 – 16.00
Torsdag
12.00 – 18.00
Søndag
14.00 – 16.00
Veibeskrivelse