close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Eufemias Plass Syd fra vest

Om boligprosjektet

Byggets arkitektur er en refleksjon av fjorden

Sentralt plassert mellom byen og fjorden

Sentralt i Bjørvika, mellom Middelalderparken, Barcode, fjorden og Munchmuseet, ligger Eufemias Plass Syd, bestående av 51 leiligheter fra 43 til 141 kvm. Arkitekturen har fått et uttrykk som forsterker den unike beliggenheten. 

- Fasaden av bygget som ligger mot Eufemias Plass, er kledd i et lyst naturstein-materiale. Når man beveger seg rundt bygget mot Bispekilen har vi lagt inn partier med glass i forskjellige sjøgrønne nyanser, som gjenspeiler refleksjonene fra fjorden. Her går vinduene fra gulv til tak og gir fantastiske sol- og lysforhold, forteller Geir Haaversen, daglig leder i A-Lab arkitekter.

I byggets første etasje kommer serveringssteder ved bryggekanten. Gjennom en høy portal mot vest, kan du se gjennom Bjørvika-bebyggelsen, forbi Operaen og opp gjennom kvadraturen, mot resten av byens shopping- og opplevelsestilbud. 

- Dette bygget er tegnet med skreddersøm. Bygget ligger bokstavelig talt på bryggekanten, og akkurat det har vi fortolket i hele arkitekturen. Vi ville ivareta følelsen av å være ved fjorden og at bygget skulle forsterke beliggen­heten.­ Alle leiligheter, balkonger og terrasser vender ut og har utsikt mot Bispekilen, forteller Haaversen.

Takterrasse med fantastisk utsikt

Beboerne får eksklusiv tilgang til byggets takterrasse – et romslig, grønt fristed i høyden.

Helt på toppen av boligbygget, i tiende etasje, finner du takterrassen - et område med optimale solforhold som gir mulighet for rekreasjon og sosialt samvær i grønne, luftige omgivelser. Med frodig og variert beplantning, inndelte loungeområder, solsenger, hagestoler og treningsareal, er takterrassen perfekt for alt fra avslapning til private selskaper og sosialt samvær.

«Eksklusivitet har vært nøkkelordet i denne designprosessen. Vi har fokusert på funksjon, bekvemmelighet, stil og miljø. Dette gjenspeiles blant annet i den stilfulle innredningen, med unike møbler, belysning, i det robuste og elegante materialvalget og i de fleksible møtestedene. Uansett vær eller tid på døgnet er disse tilrettelagt for både små og større grupper, akkompagnert av rik beplantning og byens flotteste utsikt», sier Ashley Conn, landskapsarkitekt i So-La.

Inngangspartier

Alle leilighetene har inngang fra den livlige Eufemias Plass, som formes som et trivelig og intimt byrom med butikk- og serveringslokaler på gateplan. Inngangspartiene er designet for en varm hjemkomst, med store dører og god belysning.

Med kontorbygget Eufemia på den ene siden av Eufemias Plass og boliger på de andre, vil nabolaget oppleves hyggelig og trygt.

- Kontorbygget Eufemia vil huse kunnskapsbedrifter som PwC og Microsoft, og plassen vil yre av liv, forteller Jørgen Blix, Boligdirektør i Oslo S Utvikling.

Flere boligprosjekter i Bjørvika

Meld interesse for boliger

Ja takk! Jeg er interessert og ønsker informasjon om boliger i Bjørvika

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Velkommen til visningssenteret

I visningssenteret kan du se modeller av byggene og Bjørvika, møte meglere og få informasjon om fremdrift og kjøp.
Adresse: Dronning Eufemias gate 55 i Eufemias Hage.
Nærmeste parkeringshus er Oslo S P-hus.

Boligsalg skjer ved Røisland & Co.
Eier og utvikler er Oslo S Utvikling AS (OSU).

Mandag
12.00 – 16.00
Tirsdag
12.00 – 16.00
Onsdag
12.00 – 16.00
Torsdag
12.00 – 18.00
Søndag
14.00 – 16.00
Veibeskrivelse