close

Prosjektene

Innenfor de ulike boligprosjektene kan du velge mellom mange leilighetstyper fra 2- til 5-roms. Leilighetene får moderne interiør, store vindusflater og gode romløsninger.

dismiss

Kontakt oss direkte

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post - vi hjelper deg med å finne din drømmebolig i Bjørvika.

Per-Henrik-Rolfsen

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 913 72 835
per@roislandco.no

Lars-Bratseth-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas-Øvsthus-Roisland-Co-Eiendomsmegling

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Røisland & Co Eiendomsmegling AS

+47 951 56 615
andreas@roislandco.no 

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.


Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!

Eufemias Plass Syd Interiør A-H0803 (2)

Interiør

Et tidløst og moderne utgangspunkt

Et tidløst og moderne interiør

Interiøret i leilighetene er designet i en nordisk stil, med store vindusflater som gir gode lysforhold. Du kan velge blant to ulike interiørretninger.

Interiørarkitektene i Metropolis har utviklet to interiørkon­septer – Lys nordisk og Mørk urban. Lys nordisk er inspirert av fjorden, mens Mørk urban er inspirert av byen.

Eufemias Plass Syd Interiør A-H0803 (1)

Lys nordisk

«Lys nordisk er inspirert av strendene langs fjorden, en solrik sommerdag. Vi har satt sammen en lys, vennlig og delikat palett,» forteller interiørarkitekt Chirstina Aarnæs.

Denne retningen har lyse eikegulv og beige, delikate fliser på badet. Kjøkkenet er hvitt og stilrent, med benkeplate i hvit marmorinspirert utførelse og ståldetaljer på grep og armaturer.

Mørk urban

«Denne kombinasjonen er mørkere og litt barskere, med mørkpigmentert eikegulv og mørkegrå fliser på badet,» forteller Aarnæs.

Fargene kan bringe tankene til storbynatten. Kjøkkenet er dypt grått, med en tidløs og elegant benkeplate i marmorinspirert utførelse. Armatur, håndtak og grep i messing, skaper et tøft og moderne uttrykk.

BREEAM - Med omtanke i veggene

Eufemias Plass Syd bygges etter den norske ­utgaven av den internasjonale miljø­standarden BREEAM. Miljøsertifiseringen sikrer et bærekraftig og miljøvennlig bygg med gode kvaliteter, og premierer miljø­prestasjoner som ligger over dagens standard og lovverk.

BREEAM sikrer omtanke for miljøet og for beboerne. Det settes høye krav til blant annet inneklima, lysforhold, lydforhold, energiøkonomi­sering og sunne materialer. Standarden sikrer også gode uteoppholdsarealer, lett tilgjengelig kollektivtransport og god sykkelparkering.

Flere boligprosjekter i Bjørvika

Meld interesse for boliger

Ja takk! Jeg er interessert og ønsker informasjon om boliger i Bjørvika

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse!