Interiør

Et tidløst og moderne utgangspunkt

Interiøret i leilighetene er designet i en nordisk stil, med store vindusflater som gir gode lysforhold. Du kan velge blant to ulike interiørretninger.

Interiørarkitektene i Metropolis har utviklet to interiørkon­septer – Lys nordisk og Mørk urban. Lys nordisk er inspirert av fjorden, mens Mørk urban er inspirert av byen.

Interiør

Lys nordisk

«Lys nordisk er inspirert av strendene langs fjorden, en solrik sommerdag. Vi har satt sammen en lys, vennlig og delikat palett,» forteller interiørarkitekt Chirstina Aarnæs.

Denne retningen har lyse eikegulv og beige, delikate fliser på badet. Kjøkkenet er hvitt og stilrent, med benkeplate i hvit marmorinspirert utførelse og ståldetaljer på grep og armaturer.

Mørk urban

«Denne kombinasjonen er mørkere og litt barskere, med mørkpigmentert eikegulv og mørkegrå fliser på badet,» forteller Aarnæs.

Fargene kan bringe tankene til storbynatten. Kjøkkenet er dypt grått, med en tidløs og elegant benkeplate i marmorinspirert utførelse. Armatur, håndtak og grep i messing, skaper et tøft og moderne uttrykk.

Interiør

BREEAM - Med omtanke i veggene

Eufemias Plass Syd bygges etter den norske ­utgaven av den internasjonale miljø­standarden BREEAM. Miljøsertifiseringen sikrer et bærekraftig og miljøvennlig bygg med gode kvaliteter, og premierer miljø­prestasjoner som ligger over dagens standard og lovverk.

BREEAM sikrer omtanke for miljøet og for beboerne. Det settes høye krav til blant annet inneklima, lysforhold, lydforhold, energiøkonomi­sering og sunne materialer. Standarden sikrer også gode uteoppholdsarealer, lett tilgjengelig kollektivtransport og god sykkelparkering.

Meld interesse for boliger

Ja takk! Jeg er interessert og ønsker informasjon om boliger i Bjørvika

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring.

Takk for din interesse!

Du er nå registrert som interessent og vil bli kontaktet av våre meglere med mer informasjon om boligene i Bjørvika.

Visningssenter

Se modeller av byggene og Bjørvika, møt meglerne i vårt dyktige salgsteam og få informasjon om utvikling og kjøp.

Senteret er betjent av Usbl man-tors kl. 10-12 for servicehenvendelser fra beboere.

Adresse: Dronning Eufemias gate 55 (i Eufemias Hage)

SE I KART
MANDAG
12.00 - 16.00
TIRSDAG
12.00 - 16.00
ONSDAG
12.00 - 16.00
TORSDAG
12.00 - 18.00
SØNDAG
14.00 - 16.00