Tidløst, lunt eller minimalistisk?

Velg mellom tre interiørkonsepter

Interiørkonsept 1: Calm

I en hektisk hverdag er det deilig å trekke seg tilbake til det rolige og enkle. I interiørkonseptet Calm har vi fokusert på å skape et interiør som innbyr til harmoni og ro med fokus på det enkle og tidløse.

Lyse toner kombinert med et kjøkken med matt overflate i en mørk grålig nyanse skaper et svalt og delikat fargeuttrykk. Stilen trekkes videre inn på badet med fliser og innredning som harmonerer med øvrig fargevalg. Grønntoner i ulike fargenyanser kombinert med myke tekstiler er som skapt for denne lavmælte og rolige atmosfæren.

Interiørkonsept 2: Nordic Warm

I interiørkonseptet Nordic Warm har vi fokusert på å skape et interiør som innbyr til ro og hygge med fokus på varme toner som passer godt for oss i et kjøligere klima.

Kjøkken med matt overflate i en varm mørk sandfarget tone kombinert med lys eik på gulv og sandfargede fliser på bad skaper en lun atmosfære i hjemmet. Til dette interiørkonseptet er det lekkert med ulike jordfarger og materialer i ulike teksturer.

Interiørkonsept 3: Soft Minimalism

Urbant, rent og enkelt. I interiørkonseptet Soft Minimalism har vi fokusert på å skape en rolig base for øvrig innredning.

Kombinasjonen av mørk innredning på kjøkkenet, myke gråtoner og lys eik gir et stilrent og minimalistisk men likevel varmt uttrykk. Nøytrale, enkle naturfarger som hvit, sand, grått og beige skaper basen for øvrig innredning. Soft Minimalism har et tidløst uttrykk uavhengig av tidens trender.