Clemenskvartalet

Kommer for salg

Registrer interesse

Bo mellom den historiske Middelalderparken, Ekeberg og fjorden.

Bygget blir noe helt utenom det vanlige, med fasader som varierer i form, høyde og ikke minst farge.

Et godt sted å bo

Clemenskvartalet vil bli et godt sted å bo hvor en rolig nabolagsfølelse står i høysetet. Beliggenheten kombinerer nærhet til fjorden og ulike grøntområder, med nærhet til byen, kollektivtrafikk og et urbant nabolag. Langs byggets vestfasade går Rostockgata som tilrettelegges for syklister og gående. På siden mot øst blir det utsikt mot Middelalderparken og Ekebergåsen. I nord får man fjordglimt fra Bispekilen, og i retning syd ligger den grønne Losæterallmenningen og Sørenga sjøbad.

Beboerne i det flotte kvartalsbygget vil få tilgang til en mengde servicefunksjoner som blant annet gjesteleiligheter, bil- og kajakkdeling, håndverker- og renholdstjenester og mye mer. Bygget får frodige takhager og en grønn byhage. På bakkeplan planlegges det også for butikker, restauranter og servicetilbud.

Priser fra:
2-roms fra kr. 4 380 000
3-roms fra kr. 5 950 000
4-roms fra kr. 7 750 000

Selger er Clemenskvartalet Bolig AS som er 100 % eiet av Clemenskvartalet Holding AS. Clemenskvartalet Holding AS er eiet av Oslo S Utvikling AS (OSU) med 72,33 % og HAV Eiendom AS (HAV E) med 27,67 %. OSU er eiet av Bane NOR Eiendom AS, Linstow AS og Entra ASA. HAV Eiendom AS er eid av Oslo Havnevesen.

Meld interesse for boliger

Ja takk! Jeg er interessert og ønsker informasjon om boliger i Bjørvika

Hvordan ønsker du å bli kontaktet?

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring.

Takk for din interesse!

Du er nå registrert som interessent og vil bli kontaktet av våre meglere med mer informasjon om boligene i Bjørvika.

Mer om navnet Clemenskvartalet:

I januar 2019 utlyste utbygger OSU en navnekonkurranse for å få hjelp til å finne et godt navn til det nye kvartalsbygget i Bjørvika. Det kom inn over 230 forslag, og Lisbeth Antilla og Sondre Lidal vant konkurransen!

Pave Clemens var skytshelgen for sjøfarere, steinhuggere, marmorarbeidere, hattemakere og barn. Clemens-ruinene i Middelalderparken, ligger rett ved der Clemenskvartalet blir bygget. Det er med andre ord et historisk navn i nærområdet, som minner nye generasjoner på det som var. Denne betydningen passer også bygget godt med tanke på nærhet til sjøen, håndverk, materialvalg og familier.

Visningssenter

Se modeller av byggene og Bjørvika, møt meglerne og få informasjon om utvikling og kjøp.

For å redusere risikoen for spredning av Coronaviruset vil visningssenteret kun være åpent gjennom 1:1 forhåndsavtale med megler.


Bjørvika Servicesenter:
Servicesenteret er dessverre stengt inntil videre. Servicepersonalet kan kontaktes på:
Telefon: 481 10 444 (08:00 – 15:30)
E-post: bjorvikaservicesenter@usbl.no


Adresse: Dronning Eufemias gate 55