Clemenskvartalet

Bygget blir noe helt utenom det vanlige, med fasader som varierer i form, høyde og farge.

Boligvelger

Oppdag en ny måte å bo urbant på

I Clemenskvartalet får du noen av landets beste serveringssteder, kafeer, gallerier, museer og butikker som nærmeste naboer, i tillegg til en stor og flott dagligvare i første etasje. Her kan du trekke deg tilbake til den rolige byhagen og de grønne takterrassene, eller utforske alt nabolaget Bjørvika har å by på.

Beliggenheten kombinerer nærhet til fjorden og parker, med nærhet til byen og et urbant nabolag. Langs byggets vestfasade går Rostockgata som tilrettelegges for syklister og gående. På siden mot øst blir det utsikt mot Middelalderparken og Ekebergåsen. I nord får man fjordglimt fra Bispekilen, og i retning syd ligger den grønne Losæterallmenningen og Sørenga sjøbad.

Det blir stor variasjon i leilighetstyper, slik at alle kan finne drømmeboligen for sitt behov.

Nå er 210 av 211 lanserte boliger solgt. Det fjerde og siste salgstrinnet i Clemenskvartalet består av 54 flotte boliger, blant annet 2 townhouse over 2 etasjer med egen markterrasse. Informasjon om salgsstart kommer snart.

Den tradisjonelle karrébebyggelsen rammer inn et raust og frodig gårdsrom. Bygget deles opp i mindre enheter, med varierte fasadeuttrykk og farger.

Jonny Klokk, Mad arkitekter

Boligvelger

Prøv vår 3D-boligvelger for å finne leiligheten som passer for deg

Åpne boligvelger i fullskjermmodus

Finn bolig i Clemenskvartalet

Pris
1 660 000
8 660 000
Antall rom
Størrelse (BRA)
Prosjekt Etasje Leil.nr. Rom BRA Pris
Clemenskvartalet 8. etasje 1-H0804 3-roms 84 m² 9 800 000,-
Vis alle (totalt 1)

Last ned dokumenter

Prospekt
Salgsoppgave
Prisliste
Budskjema fastpris
Leveransebeskrivelse
Leilighetshefte trinn 3
Leilighetshefte trinn 1
Leilighetshefte trinn 2
Kjopekontrakt
Kontraktsvedlegg

La behovet styre hva du trenger

I Clemenskvartalet tenkes det nytt for å gi deg en enkel og hyggelig hverdag med alt du ønsker deg i nærheten. Beboerne vil få tilgang til en mengde servicefunksjoner som blant annet bil- og kajakkdeling, håndverker- og renholdstjenester, gjesteleiligheter, hobbyrom og mye mer.

Butikker og servering

I første etasje planlegges det servering, butikker og servicetilbud for beboerne og besøkende. Her kommer også en stor og flott Meny-butikk!

Konfigurerbar leilighet

En mobilvegg er et tilvalg for noen leiligheter, hovedsakelig 3-roms-leiligheter. Velger du dette, kan du med enkle grep skape ekstra rom i leiligheten.

Gjesteleiligheter

Det blir bygget to gjesteleiligheter som disponeres og organiseres av sameiet. Leilighetene blir som et hotellrom, med bad, soverom og et lite kjøkken.

Hobbyrom

Om du en dag trenger å skru på en sykkel eller smøre ski, har du alltid tilgang på et velutstyrt hobbyrom.

Uteplasser

Bygget får en grønn byhage på størrelse med en liten fotballbane, og frodige takhager med flott utsikt.

Kajakk

Fjorden blir din nærmeste nabo, og derfor får du tilgang på kajakker – når du trenger det. I Bispekilen på nord-siden av bygget, bygges en egen kajakkbrygge slik at du får kort vei til sjøen.

Se film av 3-roms leilighet med mobilvegg

Miljøsertifiseringen BREEAM sikrer et trygt og godt innemiljø.

Når du skal kjøpe ny bolig er det mange ting du må ta hensyn til. Om boligen er miljøvennlig er kanskje ikke det de fleste av oss har lengst fremme i bevisstheten. Heldigvis er det enkelt å forholde seg til når bygget og leiligheten er miljøsertifisert (BREEAM). Her er det gjort alt for at din bolig skal ha et trygt og godt innemiljø for deg og dine, samt være energieffektiv, ressurseffektiv, klimavennlig og uten helse- og miljøskadelige stoffer.

- Vi har vanlige forskrifter som alle må følge, også har vi BREEAM som tar bærekraft utover de vanlige kravene. Det krever litt ekstra, men er også et kvalitetsstempel.

Jonny Klokk, Mad arkitekter, om Clemenskvartalet

Meld interesse for boliger

Ja takk! Jeg ønsker informasjon om boliger i Bjørvika

Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan jeg når som helst melde meg av. Les mer i vår personvernerklæring.

Vi behandler forespørselen din

Takk for din interesse!

Du er nå registrert som interessent og vil bli kontaktet av en av våre meglere med mer informasjon om boliger i Bjørvika.

Registreringen er ikke fullført. Prøv igjen.

Om navnet Clemens:

Clemens-ruinene i Middelalderparken, ligger rett ved der Clemenskvartalet nå blir bygget. Pave Clemens var skytshelgen for sjøfarere, steinhuggere, marmorarbeidere, hattemakere og barn.

Det nye bygget hedrer denne historien, med tanke på beliggenheten ved sjøen, byggets håndverk i forhold til arkitektur og materialvalg, og at barnefamiliene som flytter inn skal trives i bygget og i nabolaget.

Eiere og utviklere:
Oslo hav
Megler:
Roisland 2000

Visningssenter

Se modeller av byggene og Bjørvika, møt meglerne og få informasjon om utvikling og kjøp.
Besøk i visningssenteret må være forhåndsavtalt med megler av hensyn til smittevern.

Bjørvika Servicesenter:
Stengt inntil videre.
Kontakt servicepersonalet:
Telefon: 481 10 444 (08:00 – 15:30)
E-post: bjorvikaservicesenter@usbl.no

Adresse: Dronning Eufemias gate 55